Wpis z mikrobloga

Może i ma aparycje konia, może jest irytująca i kantuje na składzie swoich batonów ale to ona zagoniła tysiące polek do ćwiczeń. Dzięki niej populacja ulańców i płaskodupców zmniejsza się. W imieniu polskich mężczyzn - Dzięki Ewa
#oswiadczenie #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #bekazgrubasow
czlowiek1988 - Może i ma aparycje konia, może jest irytująca i kantuje na składzie sw...

źródło: comment_8F3YxQfHhvFZ7JwmAOGbf0eM4NvKev6g.jpg

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 161
@czlowiek1988 tak w ogóle to grube madki po ciąży powinny mieć przymusowe zajęcia z odchudzania, oczywiście opłacane z własnej kieszeni. Taka wizja skutecznie zniechęciłaby je do w----------a w ciąży wszystkiego co popadnie, a ja nie musiałbym oglądać grubych bab na chodniku
  • Odpowiedz
@przeczki: ale zdajesz sobie sprawę, że bardzo często to sprawa hormonalna?
Masa babeczek wśród moich znajomych po urodzeniu dzieciaka miała problemy z tarczycą, które to mocno wpływały na figurę...
  • Odpowiedz
@czlowiek1988 ten mit o zagonieniu Polek do ćwiczeń to najlepsze co mogło się Ewie przydarzyć XDDD Bzdura totalna, ja zaczęłam się interesować ćwiczeniami mniej więcej w tym samym okresie, bo wtedy zaczął się hype na filmiki z ćwiczeniami na YT i laski zaczęły robić te "dywanówki" w domu. Chodakowska była tylko jedną z wielu w tamtym czasie, nie wiem skąd się wzięło przekonanie, że to ona zachęciła Polki do ćwiczeń ))¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Zelber: Znam parę lasek, które zbudowały. Co prawda żadna nie była takim typowym plaskodupcem, ale na pewno wyglądają teraz lepiej
  • Odpowiedz
@czlowiek1988: @przeczki: A słyszałeś o takim wcale nie rzadkim zjawisku jak "anoreksja ciążowa" i że te kobiety co bardziej uważają, żeby nie przytyć, nierzadko rodzą wcześniaki z problemami na całe życie. W żadną stronę nie jest dobrze, obżeranie odradzają sami lekarze, ale namawianie kobiet w ciąży, żeby przypadkiem nie jadły za dużo, to wpędzanie w problemy (ich i dzieci).
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@senseiharanaoko: bo na twarz każdy zwraca największą uwagę, nie wiem co w tym zastanawiajacego ( ͡° ͜ʖ ͡°) jakbym była facetem wolałabym zeby moja luba miała ładny ryjec, a ciało to już sprawa drugorzędna (aczkolwiek nie mogłaby by być grubasem)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@onionspirit: da radę ale się nie chce. Sama mam problem z tarczyca i to sporo większy niż większość polek ale nie wyglądam jak morświn chociaż chce mi się płakać jak pomyślę jak trudniej mi to osiągnąć niż osobie bez takich problemów. Jest cholernie ciężko ale się da z tym że łatwiej zrzucić na chorobę.
  • Odpowiedz