Aktywne Wpisy
CrokusYounghand +90
jakaś p0lka, której stary wszystko zasponsorował, jest teraz stawiana na piedestał, jako młoda i ambitna k0bieta, której świat się powinien kłaniać w pas i brać z niej przykład. a ty robaku siedzący w kołchozie, którego nie stać na zakup gównianej kawalerki w powiatowym, d--a cicho, bo psujesz powietrze takim wspaniałym tytanom wstawiania o 4 rano.
it's time to die
#p0lka #wysokieobcasy #wysryw
it's time to die
#p0lka #wysokieobcasy #wysryw
Co do mojej formy. Od polowy lipca schudlem ponad 6kg. Moglbym wiecej schudnac, ale niestety mam z-----a silna wole i czesto w weekendy wlatuja nieplanowane posilki. O dziwo od tego czasu nie odpuscilem ani jednego treningu, wiec dzieki systematycznosci moje wyniki silowe caly czas staja sie lepsze. Jezeli chodzi o higiene i pielegnacje to nadal uzywam szare mydlo ,,Bialy Jelen'' i efekt jest powalajacy. Polecam kazdemu z zanieczyszczeniami na twarzy. Dodatkowo zakupilem na allegro specjalna lyzeczke do usuwania zaskornikow z nosa. Troche pobolalo, pozniej caly dzien mialem czerwony nos, ale sporo tego syfu wyszlo ze mnie. W kwestii moich wlosow to uzywam szamponu oraz odzywki regeneracyjnej. Niestety kupilem chyba fejka, bo stosujac okolo 2 tygodnie nie mam zadnych rezultatow. Zakupilem rowniez w rossmannie pomade i mam zamiar probowac ukladac jakies ciekawe fryzury.
W obecnej chwili moim priorytetem jest znalezenie pracy, bo potrzebuje pieniedzy na dalsze ulepszanie siebie. Zamiarzam po kolejnej wyplacie calkowicie zmienic swoj styl na bardziej elegancki np. koszula + jeansy. Chcialbym rowniez zapisac sie na piaskowanie, poniewaz mam ohydny osad miedzy zebami, mimo ze od malolata myje 2x dziennie zeby oraz nitkuje.
W kwestii rozowych to nadal jest kiepsko. Nie mam z nimi zadnego kontaktu, nawet nie zamierzam nic inicjowac, bo wiem ze z aktualnym wygladem nie mam jakichkolwiek szans na zwiazek z polskimi witaminami.
Za jakis czas pojawi sie nowy wpis z mojej proby stania sie normikiem. Stay tuned ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #stulejacontent #tfwnogf #depresja #fobiaspoleczna #samotnosc #s----------e #pokazmorde #pokazforme #mikrokoksy #pracbaza #bezrobocie #oswiadczenie #modameska i niedlugo #ladnypan :)
Komentarz usunięty przez autora
@bd_j3bac_za_2k: to co Ty robiłeś, że spedziłeś 3 tygodnie na L4 z przemęczenia? xddd najpierw weź się w garść, wyjdź ze strefy komfortu i zacznij z---------ć a jakieś pomady i odżywki regeneracyjne to sprawy drugorzędne
Powodzenia
@Amayor: mam krzywy kregoslup, poniewaz jedna noge mam krotsza
@OzaweNakashi: @Greensy: @Chilli_Heatwave: wpiszcie na allegro lyzeczka unny, groszowa sprawa, a swietnie wyciska wagry