Wpis z mikrobloga

@27er: Dalej nie rozumiesz. Nie mam nic przeciwko pasjonowaniu się czymkolwiek, każdy potrzebuje odskoczni od obowiązków bo można zwariować. Ale czy zrobisz z marki samolotu wyznacznik czegokolwiek? Samoloty to słabszy przykład bo rzadko prywatni konsumenci je kupują. Ale samochód, zrobisz z samochodu religie? Będziesz przekonywał że Seat jest lepszy od BMW bo kupiłeś Seata? Będziesz dumny z jakiejś marki ponieważ jest to marka? Popatrz na takie BMW, będzie robiło piękne
  • Odpowiedz
  • 3
@rafalek_marynarz na fejsbukowej grupie Alfy Romeo ludzie wrzucają foty randomowej Alfy spotkanej na ulicy/parkingu. Tak, zdjęcia gruza za 5k zł z pytaniem w stylu - "czyja ta ślicznotka", albo "pozdrawiam właściciela, odezwij się jak tu jesteś". Ostatnio pytałem nawet o to jednego wykopka, który wrzucił pod alfowy tag starą 166 na światłach...
  • Odpowiedz
@rraaddeekk: Mimo wszystko X-Type ma więcej wspólnych cech z Mondeo, ale w S też sporo naleciałości się znajdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@rafalek_marynarz: Dlatego rzadko jeżdżę na jakieś zloty marki Jaguar. Fakt, sporo tam jest wyjątkowych aut, ale dużo ludzi przyjeżdża tam jakimś zaniedbanym wrakiem i myślą, że wystarczy logo na masce...
Mój staruszek kosztował kiedyś całkiem sporo, a teraz jest wart paczkę fajek
  • Odpowiedz