Wpis z mikrobloga

Jak to jest z tymi skarpetkami ? Kupiłem na allegro bambusowe i miała niby w nich się noga nie pocić, poci się tak samo i buty jeszcze gorzej śmierdza niż w bawełnianych, pomimo że dbam o higienę dobrze. Poleci toś jakie skarpetki najlepsze ? Dzięki #kiciochpyta #pytanie #modameska #bieganie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piotr-antyn: Bambusowe to ściema, one są robione z celulozy z bambusa (bo taniocha i szybko rośnie), to zwykła wiskoza.

Szukaj może bawełnianych z dodatkami antybakteryjnymi albo idź do lekarza sprawdzić czy to nie głębszy problem.
  • Odpowiedz
@Maryyyy: @Maryyyy: tzn. nie mam problemu jakiegoś z poceniem się nóg, używam jakiegoś sprayu. Problem jest w tym że od kiedy używam te skarpetki bambusowe to buty po prostu śmierdzą, buty Lowa Zephyr więc raczej mają dobrą wentylację... chyba wrócę do zwykłych bawełnianych
  • Odpowiedz
Lowa Zephyr

@piotr-antyn: Na podstawie swoich doświadczeń polecam skarpety Nessi. Śmieszna cena, a jakość w mojej ocenie bije zdecydowanie nike "dri fit", o decathlonowych nie wspominając. Pamiętaj jednak, że za wentylację bardzo mocno odpowiada but.
  • Odpowiedz