@boboli90210: a sorry, zapomniałem się do tego odnieść - w jakiś tutaj postach na temat tej sytuacji, wczoraj w nocy ktoś napisał, że komentarze jednak są na kanale. I tak, potwierdzam, że niczego nie usuwałem. Wszystko jest na miejscu.
@CALE_TE_TalkShow: A co z kwestią zamówienia Roksy dla Majora i planu nagrania go z ukrycia by potem to gdzieś wrzucać? Wczoraj o tym tutaj pisano. Odnieś się do tego
@CALE_TE_TalkShow: 1.Piszesz że kowalewskiband to nie ty, gdy w wątku https://www.wykop.pl/wpis/34148765/ryklem-jak-to-przeczytalem-a-jest-szosta-rano-najp/ nagle pojawia się kilkuminutowa zielonka i zaczyna atakować zażarcie Jaoka, grożąc mu że jeśli dalej będzie mówił o tym kim jest Całe te > "jeszcze jedno słowo więcej i naprawdę przegniesz - chcesz prawdziwych brudów na wykopie?" to ten zacznie wyciągać na niego brudy.Zielonka ta usprawiedliwiła zachowanie Całe te, niby o wiele gorszym zachowaniem Jaoka, a potem przyznała się
@pietrek16: Nie pruje się.Sam pisałeś że całe te wrzucił filmik w którym nie słychać jednego głosu, a jak skomentowałeś to zaraz usunął.Odcinasz się od tych słów?
@TimmiTimmi: tą pseudo informacje na temat twgo gdzie ponoć jestem przeczytałem w poście, a nie dostalem od kogoś i tak jak napisalem, jestem zupełnie gdzie indziej.
@TimmiTimmi: Nunery telefoniczne, jak sie człowiek postara, spokojnie mozesz znaleźć w sieci, ewentualnie każdy zna kogoś kto zna kogoś. W moim komentarzu na temat tej sytuacji juz wszystko napisalem. A widze, ze panuje problem z czytaniem ze zrozumieniem. Btw, nie jestem jaskiniowcem, wchodze tutaj jak cos chce wrzucic, a nie siedze i przegladam wykop. Pozdrawiam
Komentarz usunięty przez autora
jasne. a numery do Żaka, Kwaśniewskiego czy Kargula to skąd brałeś?
Co ??? Byl telefon do Kargula??? Masz link?
Aha... Bylo tam cos ciekawego?
Haha. Tak myslalem, nawet zanim odpisales
Dzieki
1.Piszesz że kowalewskiband to nie ty, gdy w wątku https://www.wykop.pl/wpis/34148765/ryklem-jak-to-przeczytalem-a-jest-szosta-rano-najp/ nagle pojawia się kilkuminutowa zielonka i zaczyna atakować zażarcie Jaoka, grożąc mu że jeśli dalej będzie mówił o tym kim jest Całe te > "jeszcze jedno słowo więcej i naprawdę przegniesz - chcesz prawdziwych brudów na wykopie?" to ten zacznie wyciągać na niego brudy.Zielonka ta usprawiedliwiła zachowanie Całe te, niby o wiele gorszym zachowaniem Jaoka, a potem przyznała się