Wpis z mikrobloga

@CALE_TE_TalkShow:
Piszesz że nie wiesz skąd informacja że przebywasz na Mazurach, a teraz że przeczytałeś ją w poście.

Ludzie, w tym i ja zarzucają ci różne rzeczy, a ty każesz mi iść na swój kanał i oglądać filmiki?

Ty w ogóle nie odpowiadasz na pytania :)
  • Odpowiedz
@TimmiTimmi: to spójrz punkt 1. w tym co napisalem... i nie insynuuj, ze dopiero teraz to zauwazylem, bo odniosłem się do profilu @kowalewskiband w tym co wcześniej napisalem. Ludzie mi zarzucaja, a ja odpowiedzialem. Poza tym tłumaczy się winny, a ja tylko naprostowalem sprawe, ze to co wczoraj zostalo napisane, jest nieprawda, a o reszte pytajcie się głównego zainteresowanego.
  • Odpowiedz
wszystkie odpowiedzi spokojnie znajdziesz

@CALE_TE_TalkShow: Zadał Ci pytanie czy znasz Jaoka czy nie. Tutaj są dwie opcje-tak lub nie. Ty każesz mu "szukać sobie odpowiedz". Nie mówię że kłamiesz, bo na to nie mam dowodów, ale lawirujesz strasznie.
  • Odpowiedz
@pan-ferdynand-magellan: Panie daj pan spokój.Człowiek obesrany i boi się cokolwiek powiedzieć wprost.Jakbyś z Majorem o łodziach podwodnych gadał.
Człowiek został skompromitowany, ale chęć posiadania przy sobie masy gimbusów zapatrzonych w jego osobę jest w nim dominująca.
  • Odpowiedz
@CALE_TE_TalkShow:

Dostałem wczoraj wysłane na maila kanału jakieś dziwne screeny na temat pana z pyta.pl, dość kontrowersyjne ale to nie mój cyrk i nie moje małpy, by robić jakieś afery.

Mówisz to samo co "kowalewskiband". Po tym zdaniu widać, że jednak jest coś prawdziwego w wypowiedzi Jaoka skoro już próbujesz zastraszać
  • Odpowiedz