Aktywne Wpisy
goferek +194
Mirki, chciałem zdjąć koło i ukręciłem śrubę. Pękła niemal od razu. Co teraz zrobić?
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
Kopyto96 +137
Największe odpały, które miała moja ex, a które niestety dotyczą większości kobiet. Ku przestrodze wymienię wam te najbardziej absurdalne, których moja głowa do dziś nie pojmuje. Moje obserwacje dotyczą 3,5 roku mieszkania razem.
1.Brak umiejętności spędzania czasu samemu
-Autentycznie nie potrafiła nawet ze dwie godziny. Jeśli nic nie robiliśmy, bo nic nie zaplanowałem, siedziała obrażona i mówiła tylko, jak nienawidzi mieszkania w bloku (była ze wsi), albo że jej życie jest bez sensu xD A nie daj Boże, jak ja gdzieś wyszedłem, a ona nie miała planów ( i tak 90-95 % weekendów spędzaliśmy razem)
2.Pretensje
1.Brak umiejętności spędzania czasu samemu
-Autentycznie nie potrafiła nawet ze dwie godziny. Jeśli nic nie robiliśmy, bo nic nie zaplanowałem, siedziała obrażona i mówiła tylko, jak nienawidzi mieszkania w bloku (była ze wsi), albo że jej życie jest bez sensu xD A nie daj Boże, jak ja gdzieś wyszedłem, a ona nie miała planów ( i tak 90-95 % weekendów spędzaliśmy razem)
2.Pretensje
Zgłoszenie: "Rozdwaja mi się pulpit, pomocy"
No i tak się zastanawiamy w biurze co mogło pójść nie tak, ale nikt na nic konkretnego nie wpadł. Dzwonię więc do użytkownika, dopytuję jak to tak, że się rozdwaja.
No i miła pani zaczęła tłumaczenie:
"No miałam na pulpicie obrazek, nazywał się 'kopia starego pulpitu' no wie pan, zrobiłam sobie screen, kopię taką co było kiedyś na pulpicie. No i chciałam ją przywrócić, otworzyłam ten obrazek i kliknęłam żeby przywrócił, to znaczy ustawił jako pulpit.. no i się rozdwoiło, mam stare ikonki i nie mogę w nie wejść i mam też te co były teraz i w nie da się wejść, a część rzeczy mam rozdwojone..."
Tak. Użytkownik zrobił screena pulpitu, i ustawił go jako tapetę. Zwątpiłem...
#pracbaza ; pozwolę sobie też otagować #rozowykorposwiat #helpdeskstory
wypiął kabel sieciowy
Albo inna sytuacja, użytkowniczka wyjaśniła czym (wg. niej) są makra: "makra są po to aby uruchamiać przyciski".
(chyba 5 albo 6 na koniec roku miała :D)
@top_czipsy o Kurła dobry pomysł. Zrobię tak różowemu