@Soothsayer: kup sobie słuchawki wygłuszające " loop " ponad stówkę para ale są naprawdę dobre nosisz cały dzień nawet można w nich spać i nic nie czuć, ja sam mam i polecam
@Soothsayer: ciekawe, mi takie coś nie wygłusza, te niby słuchawki też średnio, jedyne co kiedykolwiek w pełni działało to te różowe plastelinki z apteki więc jak ktoś nie sprawdzał to polecam
@niedorzecznybubr: nie dostanie,.zresztą z wyżej wymienionej listy imprezy tak jest najmniejszy i najrzadszy problem najłatwiejszy do zagłuszenia stoperami, a wzywanie policji to emocje które potem nie pozwolą zasnacnpol nocy, a może być też tak że uprzejmi policjanci jeszcze powiadomią kto wezwał policję i wtedy uprzejmi sąsiedzi postanowią złożyć wizytę o 3 w nocy dobijając się do drzwi jak już sobie panowie policjanci po zwrócenie uwagi pojadą
@Soothsayer: jak zgłaszasz anonimowo to niby jak? jak wiele razy dostanie mandat to może iść wniosek do sądu zamiast mandatu jak bagieta w-------y że 10 raz przyjeżdża (dzwonić można co chwilę, póki nie uciszą) i dostanie wtedy jeszcze mocniej po portfelu. Działa, przetestowane.
@niedorzecznybubr: i nigdy kiedy próbowałem to nie zdarzyło się żeby poniosła, na chyba że ktoś ma czas żeby latać po sądach tak jak mi sugerował jeden bagietmajster
@Soothsayer: u mnie na szczęście cały blok jest własnością jednej firmy i mój sąsiad w-----ł nie tylko mnie ale też właściciela jak poprosiłem jego o interwencję, więc długo dłużej nie pomieszkał. A puszczał muzykę tak, że aż mi się trzęsło wszystko w mieszkaniu. Jak w końcu się odważyłem i go spytałem czy mógłby trochę ciszej, to mówi że on ma taki lifestyle i muszę się przyzwyczaić xD. A że powiedział
Może i dokonują ludobójstwa w gazie, okaleczają dzieci i znęcają się nad zwierzętami, ale za to dzięki nim mamy paliwo po 6 zł ( ͡°͜ʖ͡°) #iran #izrael #usa #zydzi #zyd #paliwo #palestyna
źródło: 1000001509
Pobierz@Soothsayer: imprezy zgłasza się na policję
@Soothsayer: ja nie mogę wytrzymać wiedząc, że ktoś nie poniesie konsekwencji swojego patologicznego zachowania
@Shanheavell: nie można zgłosić anonimowo, bo musi być jakiś poszkodowany przez zakłócanie spokoju. Policja nie może dać mandatu sama z siebie
@nykkjen: a odpowiednio je wsadzałeś?
Trzeba je zrolować żeby były bardzo "cieńkie średnicą", wsunąć do ucha i poczekać aż urosną