@Cziken1986 To raczej nie ślub, tylko długość związku - po lewej: poznali się na studiach, po prawej: znają się w ogóle 2 lata? Ale czy jest to przykre? Według mnie nie trzeba ciągle do siebie ćwierkać, żeby być szczęśliwym w związku.
@Catttana: @JasiuPierwszyIOstatni: @IdillaMZ: ocenianie na podstawie jakiegoś zdjęcia xDDDDD Równie dobrze można wstawić tych z większym stażem jak patrzą sobie w oczy i nowożeńców jak nie zwracają na siebie uwagi i powiedzieć, że ta 1sze to prawdziwa miłość, a drugie już nie.
@first: Przecież nie starałem się interpretować tego zdjęcia. Natomiast odniosłem się do słów, w których mam wrażenie autor odnosi się do problemu słabnięcia więzi między partnerami wraz z upływającym czasem. Co jest realnym zjawiskiem, ale w mojej ocenie jednak sprowadzającym się do pewnego zdrowego dystansu, dojrzałości, zrozumienia czym tak naprawdę jest związek między mężczyzną a kobietą.
@Cziken1986: Ostatnio kolega w pracy opowiadał, że miał w poprzedniej pracy znajomego co brał 2 tygodnie urlopu i w tym czasie grał w LoLe i inne takie do porzygu. Padło pytanie czy był żonaty. No był- on se grał a ona sobie wyjeżdżała bez niego. Taka sytuacja.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #heheszki
źródło: comment_OGeRAEC7A5iGSSMlfSgk6By6vTspZFrO.jpg
Pobierzczyli w skrócie "no coś tam niby możliwe ale nie wiadomo"
Jak ktoś ma jakieś bardziej legitne info niż to co wrzuciłam albo ta śmieszna stronka dziennikarki(tfu!!) Jastrzębskiej to podrzućcie linka :)