Aktywne Wpisy
Kanarynka +9
Traktuje wykop Jako mój pamiętniczek, więc przychodzę z updatem mojego życia po roku...
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już

rayman_s +190
źródło: 1000035848
Pobierz

https://bitinfocharts.com/comparison/median_transaction_fee-btc-eth-sma3.html#3m
#bitcoin #ethereum #kryptowaluty
Ciekawe co ze wszystkimi scamami które opierały się na niskich płatnościach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@megaloxantha
Przed chwilą musiałem zapłacić nieco ponad 2 zł, żeby moja transakcja szybko przeszła (wcześniej puściłem kilkudziesięciogroszową i utknęła na amen) :/
Ja rozumiem, że Ethereum używa najwięcej osób, ale tak być nie może.
@Kliko: to włąsciwie nie jest nawet "używanie", zbierają chłopaki miliony USD w ICO programują coś eksperymentują i jest jak jest. ETH zebrało juz ponad 2mld USD z czego sporo jest utopione w ETH z każdym ICO wskakują nowe kontrakty zapychajace system. Tyh ICO to tam jest.
2pln to nic :D ja dalem 10pln za sprawdzenie i przelanie EOS
@cyberpunkbtc: bedzie skalować, jak kazdy ma w pompie 1TB noda (160GB w BTC w sumie tez żadko kto ma), to jak zrobia pseudo banki taki HUB gdzie jest tymczasowo cos obslugiwane to bedzie działać jak VPS. Coś tam wykompinują zerżna od innych nawet jak od EOS/Zilli czy czegoś innego co działa. W ETH nie maja z tym problemu raczej by rozbić coś, gorzej dla kontraktów
Jeśli ETH się nie skaluje, to BTC również się nie
@WeselnyGiermek00: No jak zjadło? To niby kto to fee dostał? To bait albo gorszy scam niż myślałem... @pawlo75
@Kliko: Zgadza się. Dlatego mamy SegWIt i LN ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_ElZq25IhXl7zKyhJymepc3hiwe2o9lmc.jpg
PobierzKontrakty to troszkę bardziej zaawansowana sprawa - teoretycznie powonieniem
@Kliko: no BTC obecnie nie skaluje się - ale przynajmiej jakaś alfa LN jest do zabawy teraz, ETH coś tam też ma Raiden/Plasma ale kij wie czy to na giełdy wejdzie wkońcu
@Kliko: Bez tego też są możliwe :D
@Kliko: A teraz wyobraź sobie, że ICO zaczynają tworzyć appki wykonujące dużą ilość tx i takich appek powstaje np 10. Co się wtedy staje z ETH? Kaput
Ta sieć tak naprawdę nadaje się tylko do
Skąd info, że większość inwestorów ETH wzięło udział również w
źródło: comment_DqHfMKJiyqM3vhVmPeZaExBjN4XumJQw.jpg
PobierzW jaki sposób Bisq jest zdecentralizowany?