Aktywne Wpisy

Nie_fair +4
Zastanawiam się czy istnieje jakaś alternatywa jedzenia tzn jakiś produkt w formie płynnej albo w tabletkach który zawiera wszystkie składniki potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych ale żeby nie miało zbytnio smaku i zapachu, chodzi mi o to by odzwyczaić się od tradycyjnego pokarmu który wymaga przyrządzenia i dodawania składników oraz wymaga czasu na spokojne spożycie.
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś

hirek_gawron +245
stop ŻAby czAs
źródło: temp_file9059966850227305279
Pobierz

https://bitinfocharts.com/comparison/median_transaction_fee-btc-eth-sma3.html#3m
#bitcoin #ethereum #kryptowaluty
@Kliko: Dlaczego tylko w DAO? W wielu ICO. Wiadomo kto brał udział i sypał takim chajsem, ci którzy mieli dużo ETH. Kto miał na początku boomu na ICO dużo ETH? Inwestorzy ETH. Myśleli że z kolejnymi ICO będzie tak samo jak z ICO ETH i też pomnożą łatwo kapitał.
https://blokt.com/news/average-ico-investor-earned-82-returns-boston-college-paper-finds
Ty nie wiesz co to atomic swapy?
Takich giełd jest już wiele. Giełda nie ma twoich monet. Tylko ty masz klucz prywatny i monety znajdują się na twoim portfelu.
Ciężko mi powiedzieć jak liczna jest sieć w ilości nodeów, mnie połączyło z 11?. W ilości transakcji raczej niewiele - Trochę Euro, trochę USD, trochę monero
źródło: comment_FSD0TdBKBXpGth4V6qu5IgabIZO0id66.jpg
PobierzSpytaj Satoshiego albo deweloperów Core, po co jest nagroda za blok (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Kliko: naturalne wzrosty co :D ? bycie VC takie izi - kupujesz byle co x80 na izi flip i idziesz dalej.
@cyberpunkbtc: to nie jest "inwestycja" to jest gambling, inwestycja to by była jakbys wpłacał X firmie ona londuje na giełdzie z -50% a ty czekasz az sie rozwinie i zacznie przynosić zyski. To co jest z ICO to nie inwestycja a granie w ruletke.
Tych ICO bylo w p---e juz co dzien jest srednio z 5-10 nowych.
Nie bez powodu większość trackerów wymaga seedowania i banuje za leeching.
Spróbuj pobrać na jakimś publicznym plik sprzed paru lat, to zobaczysz, po co jest incentywa.
@Kliko: Prywatne trackery to inna sprawa. Płacisz za dostęp do szybkich transferów i tyle.
@fervi: Akurat torrenty nie upadły bo każdy ma interes w tym. Jeżeli pobierasz to udostępniasz jednocześnie i tyle.
Zazwyczaj to "płacisz" w ogóle za dostęp, bo mnóstwa plików na publicznych nie znajdziesz (albo znajdziesz, ale będą tylko dwa seedy, jeden z Rosji, a drugi z Kambodży).
Nie kumasz jak działają zdecentralizowane giełdy. W momencie kiedy z takiej korzystasz to sam ją również utrzymujesz. Podobnie jak tor albo właśnie torrenty.
Jeżeli z giełdy będzie zawsze korzystało kilkadziesiąt osób w jednym momencie to będzie sobie działać. Jeżeli giełda się rozwinie to może ją powstrzymać jedynie to że ludzie przestaną z
Korzystałem z Paradexa i Radar Relay, w jaki sposób ją utrzymywałem? Nie wiesz, o czym mówisz.
To chyba tylko w jakichś giełdach z wyłącznie wersją desktopową.
Fees last 24h
Ethereum $448,139
Bitcoin $158,583
https://onchainfx.com/
Wolny