Aktywne Wpisy

MyOwnWorstEnemy +620

Salido +336
Minął 31. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
134 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
140 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
134 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
140 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-16
Pobierz

https://bitinfocharts.com/comparison/median_transaction_fee-btc-eth-sma3.html#3m
#bitcoin #ethereum #kryptowaluty
Ciekawe co ze wszystkimi scamami które opierały się na niskich płatnościach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@megaloxantha
Przed chwilą musiałem zapłacić nieco ponad 2 zł, żeby moja transakcja szybko przeszła (wcześniej puściłem kilkudziesięciogroszową i utknęła na amen) :/
Ja rozumiem, że Ethereum używa najwięcej osób, ale tak być nie może.
@Kliko: to włąsciwie nie jest nawet "używanie", zbierają chłopaki miliony USD w ICO programują coś eksperymentują i jest jak jest. ETH zebrało juz ponad 2mld USD z czego sporo jest utopione w ETH z każdym ICO wskakują nowe kontrakty zapychajace system. Tyh ICO to tam jest.
2pln to nic :D ja dalem 10pln za sprawdzenie i przelanie EOS
Jeśli ETH się nie skaluje, to BTC również się nie
@WeselnyGiermek00: No jak zjadło? To niby kto to fee dostał? To bait albo gorszy scam niż myślałem... @pawlo75
@Kliko: Zgadza się. Dlatego mamy SegWIt i LN ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_ElZq25IhXl7zKyhJymepc3hiwe2o9lmc.jpg
PobierzKontrakty to troszkę bardziej zaawansowana sprawa - teoretycznie powonieniem
@Kliko: Bez tego też są możliwe :D
@Kliko: A teraz wyobraź sobie, że ICO zaczynają tworzyć appki wykonujące dużą ilość tx i takich appek powstaje np 10. Co się wtedy staje z ETH? Kaput
Ta sieć tak naprawdę nadaje się tylko do
Skąd info, że większość inwestorów ETH wzięło udział również w
źródło: comment_DqHfMKJiyqM3vhVmPeZaExBjN4XumJQw.jpg
PobierzW jaki sposób Bisq jest zdecentralizowany?