Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +272
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Thiocomaster +47
Opisze problem jeszcze raz:
Wczoraj zaczęły się dziać rzeczy niestworzone. Mając podłączony do gniazda zapalniczki transmiter, kiedy leciała muzyka radio zaczęło pikac. Pika 9 razy w równych odstępach (16 sekund). Na wyświetlaczu rada pokazuje się w czasie piknięć napis 'TP'. Pikanie przerywa muzykę kiedy słucham ją przez bt że Spotify.
Czy ktoś może mi powiedzieć co się dzieje?
Pacjent to #honda #civic #vii jeśli to ważne jest to 1.4 z 2005 roku.
Czy ktoś pomoże mi rozwiązać ten #problem? :C radio wygląda jak na obrazku.
Komentarz usunięty przez autora
@wtf2009: ale to możliwe, że nacurwia to cały dzień co 16 sekund?