Wpis z mikrobloga

@Gimbazjon303: ja również ci nie wytłumaczę niestety dlaczego to porównanie jest na miejscu bo niestety jak kilka innych osób w tym wątku nie widzisz sensu w posiadaniu mózgu xD xD xD
  • Odpowiedz
@Gimbazjon303: Zresztą, to dziecko już w siódmym miesiącu życia nie osiągało kroków milowych dla swojego wieku, a później żyło w prawie permanentnym stanie padaczkowym, więc to nawet nie było tak, że było zdrowe, rozwijało się prawidłowo, biegało i uczyło się mówić a nagle zachorowało i złe dochtory z NHS chcą je zamordować odłączając od respiratora. Ot, spało, jadło albo drgało. Według blogaska rodziców, który i tak ma za zadanie maksymalnie
  • Odpowiedz
@Gimbazjon303: ludzie w śpiączce też mogą cierpieć, to raz. Dwa, porównanie dotyczyło jedynie tego że państwo i lekarze już się wtrącają do tego co możesz a czego nie. Trzy, szpitale które chcą go przyjąć to szpitale katolickie więc podejrzewam że w grę wchodzi co innego niż medyczna decyzja.
  • Odpowiedz
Rodzice dziecka mają zasponsorowany transport i leczenie (?) swojego dziecka. Więc nie ma mowy o wyłudzaniu hajsu przez szarlatanów.

@Gimbazjon303: Szczerze mówiąc nie znalazłam takiej informacji w angielskojęzycznych źródłach, dlatego wyglądało mi to podejrzanie. Piszą, że transport jest "available", czyli dostępny, a nie że ktoś zobowiązał się pokryć te koszty (w żadnym z kilkunastu artykułów nie było takiej wzmianki). No i nie ma też nic o leczeniu, tylko o samej
  • Odpowiedz
@rybsonk: A jakie masz kompetencje by podważać zdanie któregokolwiek z lekarzy? ( ͡° ͜ʖ ͡°) konto na wykopie? xD
Ehhh powtórzę jeszcze raz - jest profesjonalny, normalny, medyczny ośrodek, który chce dziecko przyjąć - czemu ktoś (i na jakiej podstawie) tego zabrania? Przenieść moje własne dziecko ze szpitala A do szpitala B?
@shitty_support:
  • Odpowiedz
@rybsonk: Nie odpowiedziałeś mi na proste pytanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) czemu nie mogę przenieść mojego dziecka z jednego szpitala do drugiego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I nie podważam zdania żadnego z lekarzy :D chcę tylko skorzystać z prawa do wyboru placówki medycznej :D
W czym Włosi są gorsi? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@Gimbazjon303: bo uporczywa terapia to rzecz naganna moralnie a czasem nawet przestępstwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡
  • Odpowiedz
profesjonalny ośrodek medyczny chce go przetransportować i przyjąć i zobaczyć co i jak to czemu tego zabraniać?

@Gimbazjon303: Właśnie próbujemy Ci z @rybsonk delikatnie zasugerować, że na podstawie tego, że większość środowisk związanych z medycyną uważa, że uporczywe terapie są nieetyczne i nie powinny mieć miejsca, nawet w katolickich ośrodkach medycznych ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rodzice w tym momencie nie robią dla tego dziecka niczego
  • Odpowiedz