Aktywne Wpisy

Aż nie wiem jak to otagować. Linkedin właśnie wszedł na nowy, absurdalny poziom
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
źródło: obraz_2025-12-16_114445852
Pobierz
8kiwi +4
Dlaczego kobiety w przedziale wiekowym 20-40 tak bardzo kochają chodzić na śniadania do restauracji typu Aioli, Manekin #gdansk #warszawa #krakow Co jest takiego zajebistego jajecznicy bądź naleśnikach podanych na drewnianej desce? #kobiety #polska #rozowepaski #niebieskiepaski

Jakie są Wasze sprawdzone sposoby na cellulit i ogólną poprawę wyglądu ud? Jaki ujędrniający i nawilżający olejek/płyn do kąpieli mogłybyście polecić? Jakaś sprawdzone maski i balsamy? Co polecacie, żeby nogi - chociaż optycznie - dobrze wyglądały? Chyba nie znalazłam jeszcze swoich "must have" i szukam inspiracji, a na Was zawsze można liczyć #mirabelkopomusz 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Proszę jeszcze o polecenie jakiegoś samoopalacza, bo blade lico tylko pogarsza sprawę wizualnie :D
#kosmetyki #pielegnacja #uroda #rozowepaski
Jak szukasz
@ProResHq: Niestety jedynym rozświetlaczem, jakiego używam jest Lovely Silver do twarzy, więc nie pomogę :(
A swoją maskę kupiłam w Hebe.
@ProResHq: To mogłoby zdać egzamin. No i cena ~5 zł przy promocjach robi swoje :D
W tamtym roku rzuciłam w kąt rajstopy z Sally Hansen na rzecz tego cuda z picrel i jest całkiem spoko, no i nawilża + nie trzeba się tak namachać podczas aplikacji. Babcia mi kiedyś powiedziała, że mam ładne rajstopy :D najlepsza recenzja ( ͡º ͜ʖ͡º)
Chciałabym poszukać też czegoś profesjonalnego i
źródło: comment_fA1pYvuOSmpkMsGN7IYcSnNarZPcp1oy.jpg
Pobierz