Aktywne Wpisy

MonazoPL +123
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +124
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

Jakie są Wasze sprawdzone sposoby na cellulit i ogólną poprawę wyglądu ud? Jaki ujędrniający i nawilżający olejek/płyn do kąpieli mogłybyście polecić? Jakaś sprawdzone maski i balsamy? Co polecacie, żeby nogi - chociaż optycznie - dobrze wyglądały? Chyba nie znalazłam jeszcze swoich "must have" i szukam inspiracji, a na Was zawsze można liczyć #mirabelkopomusz 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Proszę jeszcze o polecenie jakiegoś samoopalacza, bo blade lico tylko pogarsza sprawę wizualnie :D
#kosmetyki #pielegnacja #uroda #rozowepaski
Twarzy nigdy nie doopalałam, ale podobno świetne są opisane krople: http://www.alinarose.pl/2013/05/najlepszy-samoopalacz-do-twarzy.html
poza tym rób peelingi z kawy i zainwestuj sobie w rekawicę kessę i czarne mydło Nacomi (jakaś mirabelka kiedyś o tym pisała i to jest naprawdę skuteczne i niedrogie, polecam!).
Lepszy eveline, czy nacomi?
Masz jasną karnację? Bo ja tak i zawsze bałam się plam i że będzie to karykaturalnie wyglądało. Nie mam doświadczenia w samoopalaczach i nie wiem, czy poradzę sobie z aplikacją. Chciałam w tym roku spróbować i zobaczyć, jak będę wyglądać i czy warto się babrać xD
Mogłabyś podać pełną nazwę tego mydła?
I tak, jestem strasznym bladziochem. Moim problemem jest to, że o ile ręce mi się potrafią nieco opalić, to nogi mam zawsze jak u córki młynarza. Nie chcę być jak flaga, dlatego kupuję Laverę. Efekt po zastosowaniu jest dość delikatny, więc na szczęście można zainterweniować, gdyby się niedokładnie posmarowało. Ale jest jeden mankament: należy powtarzać
O, super, bo ja jestem bardzo blada, mimo oliwkowego odcienia skóry. Zawsze miałam problemy z opalaniem - na każdej kolonii wszyscy brązowi (mniej lub bardziej), a ja po dwóch tygodniach nad morzem, mega bladzioch :D A nogi to już w ogóle. Podobał mi się zawsze efekt takich opalonych,
@ProResHq: Tak, wygląda trochę jak zielone masełko/krem :) Ktoś wrzucił tutaj fotkę: http://www.okiem-julii.pl/2017/07/remodelujaca-maska-antycellulitowa.html
Nie lubię się opalać, ale słońce czasem złapie moje ręce i dekolt (na twarz