Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 272
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 15
@Pshemeck o czym w ogóle dyskutować.niewinny i to się liczy. Kas ajak psu buda się należy.dla mnie rok życia jest więcej warty niż milion. Kase nie zamienie na czas ani go nie zatrzymam. Tak samo przeżyć, historii, wspomnień itd. Dlatego mu się chociaż kasa należy. I to jedna z sytuacji w której państwo powinno być hojne. A potem dojechać tych co olali sprawę i zmarnowali życie kolesiowi swoim lenistwem i błędami.
  • Odpowiedz
@poznanskijanusz: Nie znam akt sprawy, nie znam okoliczności związanych z odbywaniem przez skazanego kary pozbawienia wolności, nie ma jeszcze w sprawie konkretnego orzeczenia, nie znam sytuacji skazanego w zakresie zdrowia fizycznego i psychicznego. W tej sprawie nie wiem nic, wiec nie jestem w stanie podać kwoty która mogłaby zadośćuczynić krzywdzie, która spotkała skazanego. Odpowiadając na Twoje pytania, myśle ze pełnomocnik powinien walczyć o zasadzenie kwoty ok. 10 milionów złotych. Ja
  • Odpowiedz
@savanna: myślisz, że jego po 18 latach w więzieniu będzie w ogóle obchodziło, co jakieś wsiury o nim powiedzą? xd jego prawdopodobnie już nawet odszkodowanie nie będzie obchodziło. dobrze będzie, jeśli w ciągu roku się na śmierć nie zachleje.
  • Odpowiedz
  • 13
@Pshemeck w Polsce dostanie pewnie śmieszne odszkodowanie. Śmieszne adekwatnie do piekła jakie przeżył za niewinność. 10mln za każdy rok odsiadki inaczej tego nie widzę
  • Odpowiedz