Aktywne Wpisy
Ejber_z_Fyrtla +255
Taka rozkmina mnie naszła przy porannej kawusi.
Nie sądzicie, że na butelkach z alkoholem też powinny być infografiki o szkodliwości? Takie jak znajdują się na paczkach od papierosów.
Do tego dorzucalbym fotki na butelkach obszczanego menela i przemoc domową.
Jakie jest wasze zdanie?
#alkoholizm #uzaleznienia #zdrowie
Nie sądzicie, że na butelkach z alkoholem też powinny być infografiki o szkodliwości? Takie jak znajdują się na paczkach od papierosów.
Do tego dorzucalbym fotki na butelkach obszczanego menela i przemoc domową.
Jakie jest wasze zdanie?
#alkoholizm #uzaleznienia #zdrowie
onomatopeja_ +127
Sobota rano i humor gitówa. Właśnie nadpłaciłem kredyt co skróciło mi okres kredytu o 1/3, luty w pracy zapowiada się największą wypłatą w obecnej firmie do tej pory, mimo 35 lat, mam życiową formę na siłowni, porobiłem sobie w tym roku wszystkie badania jakie tylko mogłem, wszystko w normie, lekarz stwierdził że jestem chodzącym okazem zdrowia, od środy tydzień urlopu i wyjazd z przyjaciółmi na gruby balet, wpadł bonusik od pisowych śmieci
Stary chłop ze mnie ale łezka w oku się zakręciła.
Teraz odszkodowanie za zniszczenie życia. Grube odszkodowanie. Tak, z pieniędzy podatników bo k** k* łba nie urwie.
18 lat w więzieniu polskim jako zabójca,gwałciciel i pedofil...Koszmar, którego nie życzę nikomu.
#sadownictwo #polska #wiadomosci
Kawał życia chłopak stracił.
Dlatego temat kary śmierci jest dla mnie niezbyt oczywisty - sądy się mylą.
Tsa byles Ty w ogóle kiedyś w sądzie XD? Może gdyby to byla ameryka...
@bgb1: 20 lat temu też już pilnowano bezpieczeństwa więźniów na cywilizowanym poziomie, no i zarówno wtedy jak i dzisiaj nikt nie traktuje ruchania 15-latki jak pedofilię.
Jeśli chodzi o przypadek zgwałconego więźnia to nie wiem o czym mówisz, bez szczegółów ciężko cokolwiek powiedzieć. Może go po prostu przecwelili bo był konfidentem, cholera wie.
@Pshemeck: Ale śmiechłem z kalekiego
@Fuel: nie wiem jaka logika sie kierujesz, straty moralne w postaci utraty mlodosci wyceniasz nisko, a przecietne zarobki kolesia ktory jest uposledzony intelektualnie wysoko- ciekawe.
@shnitzel: z dna komendy tez i kilku tys innych osob na terenie wojewodztwa tez, bo zabezpieczono tylko fragment, ktory mogl
@levisik: byly, zabezpieczono wycinek. Pokrywal sie z dna komendy