Aktywne Wpisy

wfyokyga +25
źródło: temp_file4457707318265061169
Pobierz
Gość wchodzi do parku ćpunów z kamerą ok 15:44, 2-3 minuty później goni go całe stado fentynalowych zombie.
Ucieka dosłownie koło patrolu policji która udaje że nie widzi inżynierów biegnących z nożyczkami i rzucających kamieniami w białych turystów.
Nagrywający i jego ochroniarz wyjmują gaz pieprzowy i odganiają inżynierów.
Ijoo ijoo ijoo teraz bagiety reagują.
Nie
Ucieka dosłownie koło patrolu policji która udaje że nie widzi inżynierów biegnących z nożyczkami i rzucających kamieniami w białych turystów.
Nagrywający i jego ochroniarz wyjmują gaz pieprzowy i odganiają inżynierów.
Ijoo ijoo ijoo teraz bagiety reagują.
Nie

Mirki, od miesiaca sie ucze how into korpo i caly czas zaskakuja mnie nowe rzeczy... Dzisiaj dla odmiany, nie moglem zalogowac sie, bo ktos z adminow zmienil mi uprawnienia przez przypadek. I teraz zeby to odkrecic, na wydanie mi pelnych uprawnien musi zgodzic sie moj manager, potem manager z manchesteru a jego zgode musi zakceptowac manager z londynu, a to bardzo zajeci ludzie, wiec ostatnie 2 godziny przegladam wykop na telefonie i kolejne 6 godzin bede robil to samo prawdopodobnie...
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Spoko, ja nie miałem uprawnień raz przez miesiąc xD. Tak działa korpo, tam się nikt nie przejmuje pierdołami, że np. facet dostaje 10k pensji za siedzenie na dupie, ale kupno nowego komputera albo drukarki to jest wydatek, który musi zatwierdzić pięciu chłopa xD.