Ten wpis potwierdza to, że kobiety są mniej inteligentne od mężczyzn #pdk
@QHiN: wydaje mi sie, ze mialo wyjsc ironicznie i inteligentnie, a wyszlo wykopkowo, tj. z------e xD i tylko innym zjebom sie to moze podobac op pewnie zdaje sobie z tego sprawe, ze to mial byc "zart", ale wyszlo c-----o w opor, na kilometr czuc, ze koles ma tu konto xD
@lilagirl: wyobraź sobie, że prędzej poszedłbym na p--o właśnie z tym gościem, bo wiem, że ma poczucie humoru i dystans, niż umówił się z kolejną dupą typu kopiuj-wklej.
#tinder #rakcontent
źródło: comment_lq3VIQM8GGWVRh7YFCVG0oumwLpnIIcq.jpg
PobierzO c--j 3/4 ludzi nie zalapalo, a bardziej ewidentnie nie mogl tego napisać, gratualcje tumany
źródło: comment_Ln2Cc3G4tMO33OisfUlU0OEqSXe3zAKS.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@QHiN: wydaje mi sie, ze mialo wyjsc ironicznie i inteligentnie, a wyszlo wykopkowo, tj. z------e xD i tylko innym zjebom sie to moze podobac
op pewnie zdaje sobie z tego sprawe, ze to mial byc "zart", ale wyszlo c-----o w opor, na kilometr czuc, ze koles ma tu konto xD
on chyba nie z tych co są weganami i studiują prawo. To nieco inny rodzaj s----------a xD
Chyba, że jesteś jedną z tych, która ma tylko zdjęcia, bo przecież po co opis, niech się facet produkuje i wymyśla jak zagaić