Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HorribileDictu: wypadki zdarzają sie z powodu rutyny lub pośpiechu, bo jakis "szefo" mysli ze jest panem i traktuje ludzi jak smieci podnosząc im ciągle norme.
poza tym co to za argument: trzeba bylo sie uczyć i nie pracowac w firmie w ktorej jebia w dupe. z takim podejsciem nadawalbys sie na szefa zmiany ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@LolleQ: przeciez tam biora wszystkich ktorzy maja konczyny, wszystkich odrzutow, nawet ludzi poszukiwanych listami gonczymi. Moj koles pracuje tam jako team leader to opowiadal jak jeden dragami dealowal w pracy. Ze ktos zszedl to wcale nie znaczy ze sie zaharowal w pracy.
  • Odpowiedz
ale to nawet nie chodzi o ludzi z mentalnością niewolników tylko np. taka @HorribileDictu czy inny wykopek poszedł na studia jakieś AGH czy inne goowna, rodzice płacili za stancje, a jak nie to pomogli inaczej i później takim wykopowym ekspertom się wydaje że wszyscy tak mieli i jak inni nie mają wykształcenia i są mniej zaradni to jest wina tych ludzi i tylko ich. Zza ekranu komputera mędrkują ale nie ogarniają,
  • Odpowiedz
co? Ja tam miałem źle napisany komentarz do kolegi wyżej i poprawiłem go w nowym

Komentarz usunięty przez moderatora

@Adel87: Faktycznie coś "przypadkiem" musiałeś źle napisać, skoro aż moderacja usunęła ;)
  • Odpowiedz