Aktywne Wpisy

wiedzmy +3
Nie wiem, czy to odpowiednie miejsce, ale spróbuję.
4 miesięcy temu zerwała ze mną stara, oboje jesteśmy koło 30 lvl. Byliśmy razem prawie rok, z czego ponad pół roku razem mieszkaliśmy (praca zdalna, 24h razem, dosłownie).
Uważam, że się dobraliśmy. Ona miała ze mną dobrze, ja z nią. Ale zaczęliśmy się kłócić o dosłownie głupoty, co tydzień-dwa. Czasem miałem wrażenie, że szuka powodu do awantur, ale ja też czasem, zamiast odpuścić to tego.
Straciłem
4 miesięcy temu zerwała ze mną stara, oboje jesteśmy koło 30 lvl. Byliśmy razem prawie rok, z czego ponad pół roku razem mieszkaliśmy (praca zdalna, 24h razem, dosłownie).
Uważam, że się dobraliśmy. Ona miała ze mną dobrze, ja z nią. Ale zaczęliśmy się kłócić o dosłownie głupoty, co tydzień-dwa. Czasem miałem wrażenie, że szuka powodu do awantur, ale ja też czasem, zamiast odpuścić to tego.
Straciłem
Sophos +49
Koleżanka ma JDG.
Co miesiąc 2 tysiące w błoto.
W błoto zwane „składką zdrowotną”.
Jej dziecko dostaje wysypki.
Lekarka
Co miesiąc 2 tysiące w błoto.
W błoto zwane „składką zdrowotną”.
Jej dziecko dostaje wysypki.
Lekarka

Niedawno jak usłyszałem tekst że tam taki zapieprz że ludzi na noszach wywożą to się śmiałem. Jak widać niesłusznie.
karze
Super argument. ZZ są od tego aby pracodawca przestrzegał przepisów prawa, a nie budował sobie mały obóz pracy.
O, i to są prawdziwe "polskie obozy".
Patrz: Chiny.
@LolleQ: No i? W każdej firmie może się taki wypadek przydarzyć.
@wykopeel: @palladni: @CreativePL: @Perlo: @KarmelowyJeremiasz: @mister_pink: @mister_pink: @ziobro2: @ziobro2: @mister_pink:
Ogólnie wywiązała się ciekawa dyskusja, każdy przedstawił swoją wizję 'rzeczywistości'
ale zjechaliśmy z tematu-
pytanie jest czy "siedząc w domu i oglądając klan na golasa też by dostał tego zawału.?" " , lub chciał zrzucić sadło i stwierdził , że