Aktywne Wpisy

waro +89
Wymęczyłem 2 sezon... ze szczególnym naciskiem na słowo "wymęczyłem".
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
źródło: images
Pobierz
Huptys +7

Wraz z marką Honor chcemy zaprosić Was do testów ich flagowego smartfona – Honor 9.
Na potrzeby wykopowych testów Honor zarezerwował dziewięć modeli Honor 9. Zostaną one przekazane 9 osobom, które będą zainteresowane testami, ale jednocześnie w przekonujący sposób wyjaśnią w komentarzach pod tym postem, dlaczego chcieliby przetestować Honor 9. Co szczególnie interesuje Was w tym flagowcu? Z jakimi modelami innych marek chcielibyście porównać Honora?Jesteśmy ciekawi, jakie będą Wasze wrażenia i opinie!
Czekamy na Wasze komentarze tutaj do 29 stycznia. 2 lutego Honor na podstawie najciekawszych komentarzy wybierze dziewięciu testerów, do których wyśle Honor 9.
Parametry telefonu:
- pamięć 64 GB
- bateria 3 200 mAh
- 4 GB RAM
- ośmiordzeniowy procesor Kirin 960
#android #androiddev #honor #honor9 #wykop #testy #smartfon
Jeśli będzie mi dane to porównam te dwie marki.
Jeśli okaże się lepszy to zwrócę mu HONOR podziewieciokroc (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
Jestem posiadaczem Galaxy S7 i z chęcią porównam pracę obu telefonow. Interesuje mnie przede wszystkim jego responsywność, czas działania i ładowania baterii, jakość wykonywanych zdjęć oraz ujęć w ruchu oraz praca wyświetlacza. Przetestuję go również pod kątem "pracy w biegu", ponieważ ze względu na wielkość mojej dłoni, co może wydawać się abstrakcyjne, wręcz trywialne, nie mogę podjąć zakupu Galaxy S8+, którym w tej chwili wyłącznie jestem zainteresowany. Z codziennych testów