Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Problemy w związku: Ślub czy rozstanie? Ⓘ
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast

Malenaa +6
Po tej kreatynie jabłkowej z kfd miałem często problemy żołądkowe. Macie do polecenia jakąś inną?
#mikrokoksy #mirkokoksy #kreatyna
#mikrokoksy #mirkokoksy #kreatyna
źródło: kfd-premium-creatine-250-g-kreatyna-monohydrat
Pobierz

Wraz z marką Honor chcemy zaprosić Was do testów ich flagowego smartfona – Honor 9.
Na potrzeby wykopowych testów Honor zarezerwował dziewięć modeli Honor 9. Zostaną one przekazane 9 osobom, które będą zainteresowane testami, ale jednocześnie w przekonujący sposób wyjaśnią w komentarzach pod tym postem, dlaczego chcieliby przetestować Honor 9. Co szczególnie interesuje Was w tym flagowcu? Z jakimi modelami innych marek chcielibyście porównać Honora?Jesteśmy ciekawi, jakie będą Wasze wrażenia i opinie!
Czekamy na Wasze komentarze tutaj do 29 stycznia. 2 lutego Honor na podstawie najciekawszych komentarzy wybierze dziewięciu testerów, do których wyśle Honor 9.
Parametry telefonu:
- pamięć 64 GB
- bateria 3 200 mAh
- 4 GB RAM
- ośmiordzeniowy procesor Kirin 960
#android #androiddev #honor #honor9 #wykop #testy #smartfon
Lenovo K3 Note, z całkiem dobrymi, jak na tamte czasy, parametrami, ale fatalnym softem, dzięki któremu nauczyłem się wszystkiego od Custom Romach.
Xiaomi Mi5, fantastyczny flagowiec Xiaomi, który jednak okazał się być dość delikatny i podatny na zarysowania
oraz Iphone 6s, który kompletnie do mnie
INTEL
DYSK 100 GIGA
GRAFIKA CZTERYKA
Komentarz usunięty przez autora
Nigdy nie miałem topowego telefonu, chciałbym w końcu po testować kilkanaście dni Honor9. W sklepie można poprzewijać ekrany, zobaczyć aparat. Jednak w domu mogę przekonać się że po zainstalowaniu sporej ilości apek telefon nadal daje radę. Do tego aparat, bardzo ważna rzecz dla mnie. Notatki i aparat to podstawa mojego telefonu.
Czy 4gb ramu zrobi różnicę do 2gb w moim? Procek ośmio redzeniowy pewnie
#xiaomilepsze
honor robi mi loda
https://www.youtube.com/watch?v=qKEYm6rkL1s
Swoją drogą ładny zapłon tam mają, od premiery Honora 9 minęło pół roku, a oni teraz PR chcą robić xD
Komentarz usunięty przez autora