Wpis z mikrobloga

Dzień dobry, Wykopowicze! ( ͡º ͜ʖ͡º)

Wraz z marką Honor chcemy zaprosić Was do testów ich flagowego smartfona – Honor 9.

Na potrzeby wykopowych testów Honor zarezerwował dziewięć modeli Honor 9. Zostaną one przekazane 9 osobom, które będą zainteresowane testami, ale jednocześnie w przekonujący sposób wyjaśnią w komentarzach pod tym postem, dlaczego chcieliby przetestować Honor 9. Co szczególnie interesuje Was w tym flagowcu? Z jakimi modelami innych marek chcielibyście porównać Honora?Jesteśmy ciekawi, jakie będą Wasze wrażenia i opinie!

Czekamy na Wasze komentarze tutaj do 29 stycznia. 2 lutego Honor na podstawie najciekawszych komentarzy wybierze dziewięciu testerów, do których wyśle Honor 9.

Parametry telefonu:
- pamięć 64 GB
- bateria 3 200 mAh
- 4 GB RAM
- ośmiordzeniowy procesor Kirin 960

#android #androiddev #honor #honor9 #wykop #testy #smartfon
  • 276
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

2 lutego Honor na podstawie najciekawszych komentarzy wybierze dziewięciu testerów, do których wyśle Honor 9.

@wykop: będą oni musieli zakupić telefon w bardzo niekorzystnym systemie ratalnym? ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
Honor 9

@wykop: Od dwóch lat używam P8, chętnie porównam nowego flagowca jak się sprawuje :) czy jest równie solidny (p8 do dziś działa bardzo satysfakcjonująco) i responsywny
  • Odpowiedz
@pytaks ostatni update androida to 6.0. Bardzo się wiesza z czasem, mapy Google włączają się przez minutę prawie. No nie jest to super płynne użytkowanie szczerze mówiąc. Na plus to klawiatura jest naprawdę kotem, ekran też. Ale telefon miał premierę że 2,3 lata temu chyba, więc lepiej myśleć nad KEYone moim zdaniem.
  • Odpowiedz
@wykop: Miałem już wiele smartphone-ów(a zaczynałem od HTC G1) ale Honor-a to jeszcze nigdy. Ze swojej strony zapewniam tylko pełen obiektywizm - nie jestem przywiązany do żadnej marki. Dlaczego chciałbym przetestować... powiedzmy że zima jest i mam za dużo wolnego czasu. Obecnie mogę go porównać do OnePlus 5, a pewnie bardziej Xiaomi MI A1 żeby było bardziej sprawiedliwie.
  • Odpowiedz