Aktywne Wpisy
EnderWiggin +218
#polska #imigranci #bialystok
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD

Sonny86 +171
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wraz z marką Honor chcemy zaprosić Was do testów ich flagowego smartfona – Honor 9.
Na potrzeby wykopowych testów Honor zarezerwował dziewięć modeli Honor 9. Zostaną one przekazane 9 osobom, które będą zainteresowane testami, ale jednocześnie w przekonujący sposób wyjaśnią w komentarzach pod tym postem, dlaczego chcieliby przetestować Honor 9. Co szczególnie interesuje Was w tym flagowcu? Z jakimi modelami innych marek chcielibyście porównać Honora?Jesteśmy ciekawi, jakie będą Wasze wrażenia i opinie!
Czekamy na Wasze komentarze tutaj do 29 stycznia. 2 lutego Honor na podstawie najciekawszych komentarzy wybierze dziewięciu testerów, do których wyśle Honor 9.
Parametry telefonu:
- pamięć 64 GB
- bateria 3 200 mAh
- 4 GB RAM
- ośmiordzeniowy procesor Kirin 960
#android #androiddev #honor #honor9 #wykop #testy #smartfon
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Po pierwsze primo nie jest to telefon na europejski rynek bo nie obsługuje LTE advanced (pro czy jak tam se zwał). Przeszukałem setki stron czemu smartfon z połowy 2017 roku z praktycznie wszytkimi bajerami (wifi 5ghz, podwójny aparat, mega szybki czytnik linii papilarnych, dual sim, nfc itd itd) nie obsługuje sieci LTE kategorii 6 w Europie tylko w Azji i Południowej Ameryce.
Czemu?
Otóż śpieszę z wyjaśnieniem
źródło: comment_0nnDCAI7Kts01KraQSQ8uLpQWGzXNglN.jpg
Pobierz