Wpis z mikrobloga

@Huptys: Jestem pewien, że gdyby Arkadikuss i inni samozwańczy ludolodzy robili recenzje oparte tylko na gameplay'ach z YT to i tak znalazłaby się grupka ludzi którzy by tego bronili, "no bo możesz krytykować moje metody ale nie wyniki" XDDDD
  • Odpowiedz
kolejny random co jest ekspertem od wszystkiego co mu da więcej niż 100 wyświetleń, j--------e

@WujekDoggi: Ogólnie największą wadą internetu jest to, że teraz dosłownie każdy może być/jest ekspertem od wszystkiego.
  • Odpowiedz
@Huptys: typ chyba nigdy nie słyszał o grach które mają zepsutą końcówkę bo np wydawca się pospieszył z wydaniem gry albo o grach które mają problemy techniczne na jakimś końcowym etapie.
  • Odpowiedz
Ciekawe czy któryś z podrzędnych ludologów np snejki łaskawie da koledze 5 minut atencji za takie wchodzenie w dupe bez wazeliny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@WujekDoggi: pomijajac juz osobe tego typa to co jest w tym zlego? Jak ktos sie zna na grach to powie cos i o simsach i o call of duty. Zres,ta to akurat kiszak tylko gada, ze trzeba sie specjalizowac xD
  • Odpowiedz
swiete slowa i to jest to o czym zwyklem mawiac od kilku lat kazdy k---a zna sie na wszystkim i musi sie wypowiedziec bo inaczej sie zesra xD

@xXxV4r3l5ExXx: Do tego obecnie jest tak, że ludzie w internecie po prostu nie umieją ze sobą dyskutować, dosłownie. Bo każdy jest najmądrzejszy
  • Odpowiedz
@T0pi5: "Osoba która zna się na grach" ma mi tłumaczyć o co chodzi z Deepseekiem, dlaczego serial devil may cry jest zły i robić tutoriale do hero shooterów?

Jak chcę się czegoś dowiedzieć o simsach to obejrzę kogoś kto ma przegrane 1000h w simsach.

Zres,ta to akurat kiszak tylko gada, ze trzeba sie specjalizowac xD

A ok, jak kiszak tak powiedział to nie ma o czym gadać.
  • Odpowiedz
@WujekDoggi: no z deepseekiem to faktycznie, ale wciąż. Nie widzę przeszkód, by się znać i na grach i na kinematografii czy muzyce jednocześnie.
  • Odpowiedz
@T0pi5: No jest taka jedna bardzo konkretna przeszkoda, czas ( ͡º ͜ʖ͡º) Poza tym nie rozumiem co to wszystko ma do typa która ma 500 subskrypcji na jutubie i prawdopodobnie nie zna się na żadnej z tych dziedzin.
  • Odpowiedz
no z deepseekiem to faktycznie, ale wciąż. Nie widzę przeszkód, by się znać i na grach i na kinematografii czy muzyce jednocześnie.

@T0pi5: wierze że zasłużony były szef z tvgry może się swietnie znać na wojnach, uzbrojeniu i grach przeróżnych ale że jakiś kretyn wylizujący ludologom na kanale z 500 widzami który nie wiadomo skąd przyszedł i co robi ale już po minucie filmu słychać że jest nie za bystry
  • Odpowiedz
@Huptys: Jak już poszedł w analogię z bułkami, to interesuje mnie też, czy po zjedzeniu jej czy nie dostanę sraczki, czego nie dowiem się z recenzji półrecenzenta, bo on skończył za malutkim gryzie.
  • Odpowiedz