Aktywne Wpisy

wykopowa_ona +852
źródło: temp_file8281088735139722680
Pobierz
Mirki, chwalę się. Mój mały zespół w moim dużym korpo rozrasta się, a ja od przyszłego miesiąca będę miał w sumie 12 osób pod sobą. Zawsze chciałem być managerkiem i rządzenie innymi i nadawanie kierunku było moim celem zawodowym. Teraz czuję, że ten cel został osiągnięty.
Nie jest to dużo, ale i tak jestem z siebie dumny.
#pracbaza #korposwiat #praca
Nie jest to dużo, ale i tak jestem z siebie dumny.
#pracbaza #korposwiat #praca

Ta babajaga co najwyzej im kawe robiła
@Lord6Infamous: *gałe
Niemniej jednak nie sądziłem, że szanowany przeze mnie bardzo dziennikarz śledczy zniży się do poziomu pisania pamiętnika przestępczyni i żony gangstera. To nie jest ktoś zasługujący na promocję.
@bobbyjones: Ja mam taką teorię, wyjaśniającą fenomen zjawiska „mafii” w Polsce, które jak się nagle pojawiło, tak i nagle zniknęło. Ktoś na górze potrzebował paru chamów do zrobienia kilku niezłych akcji po „obaleniu komuny”. A jak trzeba było zwinąć cyrk, bo robiło się już dość głośno - wsadzili wszystko do pierdla, prócz poprutego frajerstwa - świadków koronnych, którzy jako jedyni mieli świadomość co się odjaniepawla. Dzisiaj mają zapewnioną
@Kreation: Ja sobie na początku je kupowałem, aby poczytać o latach 90. w Polsce, niestety po 2 książkach Masy zwątpiłem w to bo książki stały się mitomaństwem, zaś jej książka też jest tragiczna. Prawie nic nie wie i pisze dyrdymały o tym jak uczyła chamów kultury bo pochodziła z inteligenckiej rodziny. Były mąż ma na nią w------e, a hajs na