Aktywne Wpisy
symetrysta +126
Może mi ktoś wytłumaczyć jak żyć w Polsce zarabiając minimalne wynagrodzenie (tj. około 2700 złotych netto), albo nawet te 500 złotych więcej, jak wynajem najtańszej kawalerki w powiatowym mieście kosztuje z czynszem minimum 1500 złotych?
#polska #nieruchomosci #pracbaza #bekazpolakow
#polska #nieruchomosci #pracbaza #bekazpolakow
mitatuyo +320
#bekazpisu #chlewobsranygownem w moim kraju z kartonu jakiś studencina, fanatyk PZPR łazi sobie po fabrykach zbrojeniowych. Gdzie ja żyje. #polityka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
A niebiescy? Pakuje podczas kasowania, pada kwota, płaci kartą i w międzyczasie pakuje, paragonik i dziękuje bardzo, miłego wieczoru. Szybko, płynnie i komfortowo (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
Jak mnie wkurza gdy ludzie szukają portfela w dupie dopiero jak kasjer poda kwotę do zapłaty
Komentarz usunięty przez autora
A do tego najgorsze co może być to jak się komuś zbierze po wszystkim na #!$%@? do kasjerki: a to gazetka nowa kiedy, a
@endipek: a potem wsiądą do samochodów, staną na pierwszym czerwonym po czym będą kilka sekund szukać sprzęgła i biegu bo znowu zostały zaskoczone że po czerwonym jest zielone. I tak dzień w dzień, całe życie.
czasem mi się to udaje nawet jak mam 2x więcej zakupów
Drugi rak to kładzenie butelek w poprzek taśmy które rozjeżdżają zakupy innych osób, ale to już po równo i faceci i kobiety tak robią.
@endipek: no #!$%@? jakbym siebie widział ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
(╯°□°)╯︵ -