Aktywne Wpisy

jmuhha +81
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że kiedyś nie było nic a były dzieci?
źródło: 1000021453
Pobierz
Antorus +309
W gimbazie miałem paru kolegów, akurat wtedy Vice City było "hot" gierką i wszyscy grali.
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
źródło: hq720
Pobierz

#pracbaza #praca #pytanie
akurat poprzedniego dnia padało i wszystko było mokre... najadłem się trochę, a to co uzbierałem wrzuciłem komuś do koszyka
@furia_narasta
- 8h dnia próbnego na sprzedaży jakiegoś gówna. Prawie zjadł mnie pies. XD. Najgorzej że to był listopad i padał deszcz i musieliśmy wracać z głębokich Kaszub na własną
Komentarz usunięty przez autora
@agablazej: czyli za darmoszkę wyszorowales kibel, nice :)
Kazali mi zbierać przesyłki z taśmy i wrzucać na palety z odpowiednim numerkiem. Taśma działała jak szalona, paczki to głównie opony, jakieś betonowe płyty i sporo pojemników pełnych różnych cieczy po kilkanaście litrów każdy. Towarzystwo to brytyjska odmiana sebixow bez zębów, nikt nie potrafił mi jednoznacznie wyjaśnić
Cały dzień polegał na tym, że "opiekun" mówił żebym coś robił żeby kierownik widział, odkręciłem parę felg, przykręciłem parę felg(co nie było dla mnie żadną abstrakcją i szło mi to sprawnie), później mnie