Aktywne Wpisy
teslamodels +278
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
alverini +270
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
#oswiadczenie #samochody #motoryzacja #samochodyelektryczne #tesla
@miki4ever: i tutaj ujawnia się pewna subtelna różnica pomiędzy tym co jest, a powinno być. Domyślam się, że nie mówisz o niemieckich autostradach, więc przypominam, że z takimi prędkościami na większości dróg jeździć nie można. W Niemczech też są to tylko odcinki: http://www.auto-swiat.pl/sites/www.auto-swiat.pl/files/-1.png
Teslą Model S. Wypożyczyłem sobie kiedyś na weekend w Norwegii. Tamtejsze drogi są zazwyczaj kręte i dość wymagające. Tesla na prostej jest OK, bardzo dobry samochód. Ale na winklach to po prostu dramat. Nie pamiętam, czy kiedyś jeździłem autem gorzej zachowującym się na zakrętach.
1. To nie średnia
2. Nie na jednym baku, na jednym tankowaniu
3. W teorii przyjechałbym i 1200km, ale musiałbym się czołgać 60-70km/h
4. Mondeo
Napisałem w komentarzu powyżej. Kilka razy w roku.Powiedzmy, że średnio raz na miesiąc, dwa.
1. Piszesz, że cały czas 180-200km/h
2. 1 bak = 1 tankowanie
3. Czyli 600km na 1 tankowaniu
Ustalmy sobie jedno - Veyron nie jest cudem inżynierii. Takim go zrobił marketing, ale tak naprawdę to w Veyronie żadnych kosmicznych wynalazków nie ma. Po prostu ciężki kloc z wielkim i mocnym silnikiem.
@S-Type: no i właśnie tego nie ogarniam. Niby też to lubię, ale łatwo mogę zrezygnować.