Aktywne Wpisy
Adek1243 +2
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Kogutt +151
Brawo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: scaled_1000016534
Pobierz

ja dostrzegam zalety i wady obu systemów i wiem, że oba mają swoje zastosowanie. trzeba być slepym, żeby twierdzić, że Linux jest złym systemem.
Typek kupił laptopa na którym był preinstalowany system który nie jest najnowszy i dziwisz się że musiał się zaktualizować?
Ahhh ten Windows ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
a tak a serio to ładnie wypunktowane czego siedzę na linuchu XD
@Dirge91: co do csgo na windzie mam zawsze ping 50-90 na linuxie 15-25 XDDD
Jak ma stary system to będzie się długo aktualizować. BTW, ojciec ma tego samego klocka co ty, strasznie mnie w-----a bo jest duży i nieporęczny ( ͡° ͜ʖ ͡°) zainstalowałem mu linuxa teraz bo Windows nie ma sterowników do dźwięku.
źródło: comment_YchNCLmrOGgGAxsraZNLremEZ6nGaFUc.jpg
PobierzPatrz wyżej kumplu.
@QBA__: no właśnie...
@Morf: Taa nie ma, o ile nie przestawisz nic z domyślnych ustawień, a spróbuj tylko coś pod siebie skonfigurować... to i się zawieszać zacznie...