Aktywne Wpisy

teh_m +234
Ale kisnę. Jest 7:45. Dwie sąsiadki, niepracujące matki, właśnie odpaliły turboklekoty i pojechały zawieźć bombelki do szkoły, odległej o 700 metrów. Trzecia (pracująca) grzeje silniki i ustawia się na pasie do kołowania.
To nie są małe dzieci. Mieszkam na wsi. Zero wiatru. Ani jednej chmurki. Nie ma błota. Prosta droga z chodnikami.
A potem na Wykopie artykuł, że polskie dzieci są jednymi z najbardziej spasionych w całej Europie. Albo że zdrowie i
To nie są małe dzieci. Mieszkam na wsi. Zero wiatru. Ani jednej chmurki. Nie ma błota. Prosta droga z chodnikami.
A potem na Wykopie artykuł, że polskie dzieci są jednymi z najbardziej spasionych w całej Europie. Albo że zdrowie i

Aż nie wiem jak to otagować. Linkedin właśnie wszedł na nowy, absurdalny poziom
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
źródło: obraz_2025-12-16_114445852
Pobierz

Dzisiejsza przesyłka przebiła wszystko.
Przed chwilą odebrałam wielką paczkę paneli podłogowych xddd
#korposwiat #pracbaza #heheszki #c---------------a
U mnie w korpo norma, byłem najmłodszy stażem, odbierałem paczki, a skoro siedzimy sobie tam często 9-24, to wszyscy ściągają paczki do firmy.
Bo znajomej sie porabaly adresy i zamiast zamowic do domu, poszło na domyslny - pracbaza :D
@hpiotrekh: W każdej firmie w której pracowałem, każda sekretarka odbierała wszystkie prywatne paczki pracowników. To normalne, że jak siedzisz w biurze minimum 9-17, to gdzie to masz zamawiać?
@SinShop
Nie rozumiecie.
Co innego odbierać po prostu, a co innego mieć w obowiązkach pracownika odbieranie prywatnych paczek komuś. Wtedy co, jak nie odbierze to nagana od dyrektora? XD
Komentarz usunięty przez autora
Miałam też kilka nieciekawych sytuacji, gdy kurier zaznaczył, że paczka została odebrana, a tak naprawdę jej nie doręczył. Oczywiście w śledzeniu przesyłki widniało moje nazwisko ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie polecam
lepsze jaja są jak coś prywatnego wysyłają(✌ ゚ ∀ ゚)☞ świecące buty, staniki, deska skymaster, MATERAC DO ŁÓŻKA 2m x 2,2m XD