Wpis z mikrobloga

Jednym z moich obowiązków jest odbieranie paczek dla pracowników. Bywają różne: chińczyki, zalando, książki.
Dzisiejsza przesyłka przebiła wszystko.
Przed chwilą odebrałam wielką paczkę paneli podłogowych xddd
#korposwiat #pracbaza #heheszki #c---------------a
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maly_kaziu: W mojej poprzedniej pracy też się to zdarzało, plus komplety opon czy wręcz meble z Ikei. Skutek? Zakaz zamawiania czegokolwiek na firmowy adres. Przez paru kretynów ucierpiało ponad 200 osób. Jakiekolwiek wcześniejsze apele o rozsądek oczywiście nie działały. Do niektórych nigdy nie dotrze, że jest różnica między zamówieniem nowej karty graficznej czy książki, a 50kg szafą do samodzielnego montażu.
  • Odpowiedz
@maly_kaziu: Panele jeszcze luz. Wyobraz sobie co musiały czuc laski na recepcji u nas jak przyjechała PRALKA. 60kg maszyny do prania brudnych ciuchow.
Bo znajomej sie porabaly adresy i zamiast zamowic do domu, poszło na domyslny - pracbaza :D
  • Odpowiedz
jakie stanowisko ma w obowiązkach odbieranie paczek (prywatnych?) pracowników? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@hpiotrekh: W każdej firmie w której pracowałem, każda sekretarka odbierała wszystkie prywatne paczki pracowników. To normalne, że jak siedzisz w biurze minimum 9-17, to gdzie to masz zamawiać?
  • Odpowiedz
@maly_kaziu u mnie też się zdarzają różne dziwne paczki. Np stół do masażu. XD
Miałam też kilka nieciekawych sytuacji, gdy kurier zaznaczył, że paczka została odebrana, a tak naprawdę jej nie doręczył. Oczywiście w śledzeniu przesyłki widniało moje nazwisko ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie polecam
  • Odpowiedz
@maslon: @maly_kaziu: U ojca w pracy jak zamówił kibel to jeszcze sprawdzali czy cały przyszedł xd (dwa razy przyszedł pęknięty), kilka dni później zamówił kabinę prysznicową to szef mu ją do domu przywiózł, bo ojciec miał wolne xd Można xd
  • Odpowiedz