Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +29
Ograniczenie do 40 km/h, podwójna ciągła, Yanosik trąbi, że kontrola. Zwalniam do 40tu. Janusz za mną już wymachuje łapami, że hurr durr baba. Zaczął wyprzedzać złowieszczo. Pan policjant wyłonił się zza winkla i kolesia złapał. ( ͡° ͜ʖ ͡°) #czujedobrzeczlowiek #gownowpis
@Spyro90: tak jak pisałam wyżej - Skoda Felicia
@tomaszk-poz: jeżdżę rozsądnie, dlatego jest mi potrzebny ;)
Pewnie jakas nowa opcja najmu dlugoterminowego/leasingu i janusze biznesu pozmieniali swoje Audi A6 na Porsche.
@Mishkaliina: większe prawdopodobieństwo jest, że licznik ją zawyża ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@grohol:
Masz taki regulamin że to jest OK? Jakby jakaś stłuczka to?
A co do Juków czy innych kaszkajów - nie tylko baby to zło ;)
Małe/kiepskie doświadczenie + często poczucie korpo pseudo zajebistości pod beretem. Nic nie widzą, nic nie przewidują
@grohol:
Moja jeździ najnowszym SUVem, ale jest normalna i dobrze jeździ. Ale najlepsze jest to, że też ma złe doswiadczenia z takimi :)
Jeszcze jak jeździła kompaktem, to kiedyś na takiej uliczce osiedlowej, gdzie mogą się minąc tylko 2 małe auta, spotkała laskę
Większość aut albo zawyża albo zaniża prędkość, GPS daje najpoprawniejsze wskazania :P
No, ale niewykluczone, że tak jest. Jakaś tam szansa na to jest :P Trzeba by było z moim autem sprawdzić. O dziwo mój samochód i każdy GPS pokazują takie same prędkości :P
kurrr co ja napisałem ¯\_(ツ)_/¯
@Mishkaliina: przekonałem się niedawno, że są miejsca w Polsce gdzie po prostu NIE DA RADY jeździć zgodnie z ograniczeniem prędkości - tylko spróbuj to ci dupną z tyłu albo wytrąbią aż ogłuchniesz ( ͡°