Wpis z mikrobloga

• 376
@Mishkaliina ja tam daje swojej dziewczynie nawet służbowe auto :D jedynych kobiet, których boję się na drogach to te za kółkiem nowych SUV-ów, zazwyczaj je nic nie obowiązuje xd
  • Odpowiedz
@Pan_Krolik: Wiem i rozumiem, dlatego zazwyczaj w ogóle nie zwracam uwagi, kiedy ktoś na siłę próbuje mnie wyprzedzić. Jednak dzisiaj koleś lepiej by wyszedł na tym, gdyby mi "zaufał". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mishkaliina: Odnośnie starego samochodu to ja zauważyłem coś odwrotnego. Dopóki jeździłem starym złomem to wszędzie mi się udawało coś załatwić, np kilka razy ochroniarz mnie wpuszczal na parking na studiach mimo ze studenci nie mieli prawa tam parkować ale chciałem tylko donieść jakieś dokumenty itp. Odkąd zmieniłem auto na takie fajnie wyglądające to na studiach słyszę tylko "tutaj nie wolno parkować" i koniec rozmowy, mimo że próbowałem kilka razy. To
  • Odpowiedz
@Mishkaliina mam nadzieje ze nie wyolbrzymiasz, bo ja osobiście nie znam dobrego kierowcy kobiety a i na drodze nie pamiętam żebym widział, jeśli faktycznie dobrze jeździsz to super ale niestety nie wierzę :( i wiem ze you dont care ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Mishkaliina Bycie młodym to pojęcie względne. W sumie można być młodym i doświadczonym kierowcą. Co do auta to przynajmniej nie żal jeździć starszym samochodem po tych naszych dziurawych drogach.
  • Odpowiedz