Wpis z mikrobloga

Przez to, że jeżdżę starszym samochodem i że jestem młodą dziewczyną, to mam wrażenie, że jestem przez niektórych na drodze odbierana z automatu jako kierowcę gorszego sortu. Jednak dzisiaj karma powróciła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ograniczenie do 40 km/h, podwójna ciągła, Yanosik trąbi, że kontrola. Zwalniam do 40tu. Janusz za mną już wymachuje łapami, że hurr durr baba. Zaczął wyprzedzać złowieszczo. Pan policjant wyłonił się zza winkla i kolesia złapał. ( ͡° ͜ʖ ͡°) #czujedobrzeczlowiek #gownowpis
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mishkaliina: szanuję, mam nadzieję, że dowalili mu punktów i taki mandat, że aż się posrał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pan_Krolik: trochę za bardzo generalizujesz. Są jeszcze ludzie, którzy jeżdżą starszymi autami (wielu z nich nie można nazwać szrotami), bo mają w------e i nie uważają samochodu za wyznacznik statusu społecznego. Sam mam auto warte może z tysiąc złotych, które jeździ, pali niewiele, jest wygodne i
  • Odpowiedz
@Pan_Krolik: ja mam Fiestę z 96 ( ͡° ͜ʖ ͡°) i naprawdę mam gdzieś jeżdżenie nie wiadomo jakim autem. Bujam się nią trzy lata, włożyłem w naprawy może z 1000 złotych na przestrzeni tych trzech lat, a ojciec takie jak piszesz - zadbane, 10-15 lat - zmieniał w tym czasie już trzy razy z powodu awarii wymagających bardzo kosztownych napraw ( )
  • Odpowiedz