Aktywne Wpisy

M83_ +54
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Wracam do pytania: czy te najnowsze ajfony albo Samsungi to z tych skromnych, głodowych, rezydenckich pensji, z których nie starcza na chleb i mieszkanie (chodzi m.in. o dziewczynę od selfie albo siedzący rządek tuż przed nią - jakby ktoś miał problemy ze wzrokiem)? W wywiadach dla opozycyjnych mediów płaczecie, że nie macie co do garnka włożyć, tymczasem ja tu widzę telefonik za 5 tysięcy, tam wyjazd na narty do Austrii czy Włoch za drugie tyle. Nawet mi Was nie żal...
Dalej manipulujcie opinię publiczną, że chodzi Wam głównie o dobro pacjentów, a nie o dodatkową kasę na własne wynagrodzenia.
#protestmedykow
źródło: comment_4UvDYuWMmQJYByL6WDeM1gfcqRxbOprA.jpg
Pobierz@vegeciak: Złapałem pokemona, mam go!
oni w przeciwieństwie do cb robią
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_JSKWfndNg5PshtISPUXvLEP5nmJJB9Hg.jpg
PobierzChcesz powiedzieć, że masz ludziom za złe, że walczą o swoje.
Przecież mogli by w tym czasie tak jak ty pisać swoje wysrywy na wykopie
@vegeciak: Mówię o Tobie, który naskakujesz na lekarzy którzy nie raz ratowali życie Twoim bliskim, a kiedyś może i będą musieli ratować i Tobie - mimo tego co teraz piszesz. Oni nie domagają się samego podwyższenia płac, a podwyższenia WYDATKÓW na SŁUŻBĘ ZDROWIA.
@Roszp: Doprawdy? Skąd ta pewność?
Bo mi się wydaje, że podwyżki chcą dostać z automatu (i na to dodatkowe pieniądze mają być wydatkowane od początku każdego roku), a jak przyjdzie maj/czerwiec to znów na badania pacjenci będą czekać do nowego roku "bo na więcej zabiegów nie starczyło". Wiesz w ogóle jak działa budżet?
Wrócę więc do tego, co napisałem. Większe wydatki w większości
@vegeciak: stąd: http://www.rezydenci.org.pl/
@vegeciak: I na tym skończ
Ja wiem że jesteś pisowskim trollem i tak musisz, ale zastanawia mnie jedno:
czy protestować obronie rezydentów mają prawo tylko osoby przymierające głodem i bez środków do życia? Jeśli znaczący procent jakiejś grupy społecznej dostaje w dupę, to tylko reprezentanci poszkodowanych mają prawo się wypowiadać i żądać naprawienia sytuacji?
Jeśli "wywalczą" podwyżki, to dostaną wyższa kasę z automatu. Ich wyższe wynagrodzenia będą wpisane do budżetu na przyszłe kolejne lata "z góry", jeszcze w starym roku, niezależnie od pozostałych, prognozowanych wydatków w roku budżetowym.
Wygląda to więc tak, że dodatkowe wydatki na służbę zdrowia (te 6-7%, którymi tak czarują) NAJPIERW pójdą na ich wyższe pensje (niezależnie od wszystkiego), a na dodatkowe badania czy