Aktywne Wpisy

Chłop 22 lvl strzelił samobója, bo przerosły go ambicje i oczekiwania od samego siebie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
źródło: {AB91A847-4A34-4739-A254-3C6137D04B50}
Pobierz
moet +142

Generalnie jest tak że u mnie z biura nie wolno wychodzić w czasie pracy do Lidla który jest 400m od firmy, oczywiście nikt tego zakazu nie przestrzega i się wychodzi tylko jest jeden warunek - nie można spotkać prezesa, a ja nie dość że spotkałem go to jeszcze mu nie powiedziałem dzień dobry i zacząłem uciekać żeby mnie nie zobaczył i w sumie przeszedłem 1m od niego, pracuje tu od 2,5 miesiąca i zaraz mi się kończy umowa na okres próbny. Chyba mi nie przedłużą (╯︵╰)
#praca #pracait #pracbaza #pracbazaproblems #zalesie
@hpiotrekh: Nie ale podobno kogoś uderzył widlak z firmy obok i był przypał xD
Ale z drugiej strony chyba normalne jest wychodzenie w korpo na lunche, więc jakoś to na pewno jest rozwiązane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@hpiotrekh: @testowe110: Tutaj właśnie była taka sytuacja tyle że z wózkiem widłowym.
@taktoto: Chyba tak bo siedział z nami teraz na