Wpis z mikrobloga

mały update z https://www.wykop.pl/wpis/27057377/idziesz-sobie-o-6-rano-po-buleczki-sasiad-z-gory-l/

dzisiaj postanowiłem pójść zamiast do piekarni to do biedry, bo lodówka pusta. sąsiad* chyba też stwierdził, że dzisiaj będzie grubiej, bo zaprosił kolegów. pili sobie radośnie na klatce gdzieś tak od 4 rano (o tej się obudziłem), w miarę kulturalnie, bo nie krzyczeli za bardzo, po ciemku i w ogóle.

koło 6:30 impreza zakończyła się, panowie kulturalnie udali się w spoczynek, słodko wtuleni w siebie. co prawda jeden się chyba zlał na drugiego, ale to może w ramach przyjaźni, żeby temu drugiemu było trochę cieplej.

nie wołam plusujących z poprzedniego wpisu, bo nie umiem.

#zyciewbloku #dzienpodniudziejesiezyciacud

*może za bardzo wieszam psy na tym sąsiedzie, bo to może zwykłe menele, ale sąsiad już wczesniej odwalał takie akcje i poza tym jeden jest do niego podobny, więc w sumie to nie wiem. tak czy siak - wszystko idzie na jego konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pablo397 - mały update z https://www.wykop.pl/wpis/27057377/idziesz-sobie-o-6-rano-po...

źródło: comment_GLgu8NRZwIPM39tib9Tr8k52E5smJ5My.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pablo397: jak mieszkałem w bloku we Wrocławiu na Gajowickiej to też takie akcje miałem na codzień, czy to na korytarzu, pod drzwiami czy w windzie. Robili też libacje w małym pomieszczeniu z kontenerami na śmieci dostępnym z zewnątrz na klucz. Widocznie jakiś miły sąsiad im ten klucz dorobił żeby sobie mogli popić jak ludzie w śmietniku. Niestety raz tak się n------i że jeden z nich umarł w tym śmietniku i
  • Odpowiedz
@pablo397: Dzwoń na straż miejską / psy jak tylko jest taka akcja. Zaczyna się śmiesznie, ale później menele sami będą się wbijać na klatkę "bo zawsze można było, bo nikt nie protestował", będzie j----o od moczu i rzygów zaschniętych. Jak będzie peszek to żona wyprowadzi się od sąsiada i wtedy przeniosą się do niego i się zacznie dopiero zabawa, jakieś mordobicie, muzyka grająca 24h bo sąsiad i tak pijany nie
  • Odpowiedz