Wpis z mikrobloga

po to samo jak absolutnie każdy inny sport.

@Morf: Czyli po co? Bo idea sportu też nie ma dla mnie sensu. Nie robi dla mnie różnicy kto skoczył wyżej albo dalej i kto lepiej kopie piłeczkę a kto gorzej albo, ze ktoś się przemieścił z punktu A do punktu B szybciej niż inni.
  • Odpowiedz
@kidi1: a co ma dla Ciebie sens? Chłop prowadzi kanał o biciu rekordów, dostarcza rozrywkę do zainteresowanych tymi rzeczami. Lepsza taka robota niż klepanie tabelek w excelu :p
  • Odpowiedz
@ATAT-2: to teraz jako pierwszy człowiek w historii niech zrobi ironia ironmana z 50kg węgla. Później 50kg zaprawy klejowej i moze jeszcze 3 z 50kg schabu na plecach.
Nie umniejszam ale te wynajdowanie rekordów czasami budzi uśmiech politowania i sprawia, ze takiego osiągnięcia nie traktujesz poważnie a samo w sobie jest wyczynem.
  • Odpowiedz
@kidi1: Nie wszystko co robisz musi być pożyteczne, nie wszystko musi być produktywne, czasem można coś zrobić bo się po prostu chce to zrobić

Wysiłek, z którego jest coś pożytecznego. Podać przykłady?

A jest coś pożytecznego z twoich komentarzy? Po co to robisz? Bo dla mnie idea komentowania czyichś osiągnięć na wykopie nie ma sensu, na pewno mógłbyś robić coś produktywnego zamiast pisać komentarze ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@ATAT-2: z kłodą? Ukończył iron Mana z polką na plecach - szacun! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nic głupszego nie przyszło mi do głowy 🤣

Tak na serio to ukończyć ten triathlon z takim dodatkowym obciążeniem to naprawdę nie lada wyczyn - sam w sobie jest niesamowitym wyzwaniem a z takim balastem to już w ogóle
  • Odpowiedz