Wpis z mikrobloga

• 11
@PieknaKobieta
@fireman2
Warszawa jak dla mnie za bardzo rozciągnięta, jak by na siłe ( ͡° ͜ʖ ͡°) metro - super sprawa!
Wrocław bardzo spoko, jednak mogli by zadbać nie tylko o centrum. Na uboczach brakuje troszkę wykończenia. Zajebiste zoo ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@PieknaKobieta: czystym i pachnącym ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj w autobusie obok mnie usiadła baba śmierdząca starą kanapką z czosnkiem. Myślałam, że się porzygam, ale dałam radę.
Tłok był, nie mogłam s--------ć ()
  • Odpowiedz
@PieknaKobieta: jak mieszkam w Warszawie i bardzo ją lubię, to za ten wpis nie dam plusa, bo zalatuje warszawskim nuworyszostwem i szowinizmem.
"Paczcie gnoje z innych wiosek, jak nam się tu Panom z Warsiawy pięnknie żyje! Metro chociaż macie? Pewnie nie, hehe. Pewnie żrecie gruz z kanienic, syf z ulic i kiebase z czosnkie?"
  • Odpowiedz
kebabem czy automatami na żetony na co drugim rogu

@fastmotion: warszawa mocno sie zmienila w ciagu ostatnich 4-5 lat.

jak mieszkam w Warszawie i bardzo ją lubię, to za ten wpis nie dam plusa, bo zalatuje warszawskim nuworyszostwem i szowinizmem.

"Paczcie gnoje z innych wiosek, jak nam się tu Panom z Warsiawy pięnknie żyje! Metro chociaż macie? Pewnie nie, hehe. Pewnie żrecie gruz z kanienic, syf z ulic i kiebase
  • Odpowiedz
@PieknaKobieta: ja ledwo co ze Lwowa wróciłem, zakochałem się na nowo w Polsce a jak zobaczyłem ponownie Warszawie to już w ogóle ( ͡° ͜ʖ ͡°) Widzę to miasto teraz tak jak nigdy wcześniej
  • Odpowiedz
@PieknaKobieta: Przebywam obecnie w Waw (rodzime strony) i nie mogę się doczekać powrotu do ukochanego Wrocławia. Chaos, brud, brak estetyki mnie dobijają, no i tęsknię za życzliwością i tempem życia ludzi z Wrocławia oraz za kulturą na każdym kroku. Niemniej jednak, rozumiem, że Warszawa może się komuś podobać najbardziej z polskich miast, ale jak dla mnie - weźcie sobie to metro :p.
  • Odpowiedz