Wpis z mikrobloga

• 0
@toffik21 Kraków jest zupełnie inny, trudno to w ogóle porównywać. Ja nie mam nic do Krakowa, mam nadzieję, że będzie tam coraz ładniej. Powinni zainwestować w tramwaje, bo się strasznie rozsypuja. W okolicach Rynku wcale nie jest gorzej, niż w Warszawie.
  • Odpowiedz
  • 2
@PieknaKobieta ogólnie polskie miasta są czyste w porównaniu do cywilizowanego zachodu, w niektórych dzielnicach Paryżu, Rzymu czy Londynu (w mniejszym stopniu Londynu) śmieci i smród na ulicach to norma. Miejsca atrakcyjne turystycznie w większości ok ale jak już się zapuscisz nieco dalej to jak kraje trzeciego świata.
Z Polskich za pożądek bardzo lubię Rzeszów ale nie wiem jak tam w metrze( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Przede wszystkim we Wrocławiu nikt nie pomyślałby nawet o d-------u takiej idiotycznej naklejki jak poniżej.

@CatHater: nie mam nic wspolnego z takimi z-----i.

Właśnie z tego ciśnie cała Polska - zadufanie warsiawiaków, dzielenie na lepszych i
  • Odpowiedz
[...]a jedynie co na minus to dalej kierowcy (ale i tak jest lepiej)

@ErroL: Jak jeżdżę po Warszawie to mam wrażenie, że wszyscy wokół dostali jakiejś zbiorowej sraki i ten jeden samochód wyprzedzony przed światłami może uratować ich gacie przed potokiem sraki.

A wracając do tematu - faktycznie Wawa wyładniała w ciągu ostatnich lat :)
  • Odpowiedz