Wpis z mikrobloga

@gigaset: napisałeś:

Ale zaraz potem przychodzi nowe połączenie więc znika miniaturka aktualnego połączenia i zmienia się na tekst "ZŁOTY dzwoni" (i to akurat widać wyraźnie), po czym paluch wędruje na ikonkę na dole na środku, naciska ją

Czyli naciska jak pokazał @1ncogn1t0r "send
  • Odpowiedz
@Evergreengo: Nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie technicznie jak @gigaset, ale logicznie , to zależy wg mnie, gdzie był wtedy Złoty....bo jeśli czekał na jakieś instrukcje, w zależności od tego, co powie jedna czy druga strona....?a czas naglił....jeżeli rozmowa była wcześniej w nagraniu, to razem z nagraniem, jej brakującą częścią, mogła zostać usunięta.
  • Odpowiedz
@33t: Wiesz, nawet ci odpisałem ze szczegółami. Ale usunąłem. Bo nie ma z kim i o czym. Obiecałem sobie, że się więcej sprowokować nie dam do debilnych debat o dupie maryni byleby rozwodnić temat, i masz pecha - bo się nie dam i już.

Nie będę już ani sekundy debatować o tym czy ten wasz elitarny ajfon jest rzeczywiście AŻ TAK ŻAŁOŚNIE BADZIEWNY, że dla odrzuconego połączenia wyświetla PO jego odrzuceniu ikonkę czerwonej słuchawki służącą do zakończenia NIEISTNIEJĄCEGO już połączenia, oraz dwa rzędy ikon do jego obsługi. Jeśli tak jest, to jest to problem idiotów którzy płacą za taki SZMELC po 4000 zł (a niektórzy nerkę) i jeszcze uważają to za symbol luksusu i wyższości nad innymi, ale na pewno nie mój. Mnie się tak beznadziejne funkcjonowanie w głowie nie mieści bo ja używam porządnego smartfona który działa jak powinien, dlatego dla mnie jest czymś naturalnym, że jeśli pojawia się ikona do zakończenia połączenia to takie połączenie musiało zostać odebrane - jak w każdym NORMALNYM telefonie. I tyle na ten temat, ani słowa więcej.
  • Odpowiedz