Wpis z mikrobloga

#rozowepaski #zwiazki

OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.

mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was lepiej, nie popełniajcie tego samego błędu co ja i nie wierzcie w to, że kobiety są dobre i was będą kochać za to kim jesteście bo to bajka sprzedawana przez ludzi którzy zawsze mieli wysstarczająco dużo i nie doświadczyli ciemnej strony rzeczywistośći.
  • 186
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MarekKucharz: a co to jest wiara w miłość i wiara w to, że kobiety będą cię kochać za to kim jesteś?

Czy ty patrzyłeś na to kim są te kobiety i jakie są, a nie na to ile zarabiają i jak żyją?

W sumie to miałbym dla ciebie koleżankę ona też w to wierzy i ma 33 lata.

Ja patrzyłem zawsze na kobiety i na wszystkich realistycznie i praktycznie i
  • Odpowiedz
  • 20
@Qullion: zawsze patrzę na kobiet na to kim i jakie są a nie gdzie pracują. Patrze na podstawy czy potrafią o siebie same zadbać, np czy się objadają siedząc na dupie całymi dniami czy coś np robią, skoro sam o siebie dbam, zdrowo się odżywiam i trenuje to dlaczego miałbym się umawiać z laską która ma 10kg nadwagę albo jest alkoholiczką ?
  • Odpowiedz
  • 12
@Cadfael: ale to są cechy podstawowe... skoro sam taki jestem to dlaczego miałbym być z kobietą która siedzi na dupie i cały czas tylko żre... przecież to nie jest żaden problem ruszyć dupe przynajmniej 2-3x na tydzień albo PRZYNAJMNIEJ przestać w--------ć słodycze albo fastfoody...
  • Odpowiedz
  • 10
@Cadfael: ale to właśnie jest bycie . to są podstawy ponadczasowe. To świadczy o tym jaka jest, a nie to gdzie pracuje i ile zarabia. w kapitalistycznym społeczeństwie największe pieniądze zarabia się za największe s-----------o to nie świadczy dobrze o człowieku... ale to, że jest szczupły i zadbany świadczy dobrze właśnie bo znaczy, że szanuje własne ciało. Jak kobieta się spasła jak świnia to dobrze o niej nie świadczy.
  • Odpowiedz
@MarekKucharz: skoro patrzysz na to, że ktoś ma nadwagę i jest brzydki czy nawet pije to ma to g---o wspólnego z patrzeniem jaki ktoś jaki jest. Patrzysz czy laska jest ładna i czy da się wyruchać, sprawa prosta, a one patrzą tak samo.
Dlaczego ktoś miałby ciebie chcieć bo jesteś jaki jesteś skoro ty tego nie robisz? Każdy wybiera według swoich kryteriów.
Nie patrzysz gdzie laska pracuje, ale patrzysz czy
  • Odpowiedz
@MarekKucharz: ty szukasz ładnej a te ładne szukają facetów z dobrą pozycją w życiu. Co cie w tym dziwi? xd

Łatwo to można odbić - szukam faceta z dobrą, dochodową pracą bo to oznacza, że jest ambitny i zaradny.
Jeśli zarabia poniżej 15k na miesiąc to nie dba o swoje życie, nie zadba odpowiednio o rodzinę, ewentualne dzieci będą mieć ciężki start.
  • Odpowiedz
najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni

@MarekKucharz: Czy ja wiem? Z moich obserwacji wynika, że nie ma większego znaczenia czy mieszkasz z rodzicami, jaką masz pracę (o ile w ogóle ją masz) lub jak bardzo jesteś nudny, z-----y itp. jeśli masz wystarczająco dobrą mordę.
  • Odpowiedz
@Cadfael:

znajdź sobie jakąś odepchniętą przez społeczeństwo nudną, wycofaną szarą myszkę 2/10 i kochaj ją za to jaka jest, co za problem?

nawet ona go nie będzie chcieć, przecież ona też zasługuje na ponadprzeciętnego
  • Odpowiedz