Aktywne Wpisy
Dueil_angoisseus +359
Bez kobiet większość biznesów by padła
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wesele #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wesele #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
źródło: temp_file1628395625696591326
Pobierz
PodniebnyMurzyn +10
Poleccie prosim jakiś płyn do mycia szyby w kabinie prysznicowej, co by może zostawiał jakąś powłokę niebrudzącą. Mam strasznie zakamienioną wodę i zostają ślady, trza często myć.
#mieszkaniedeweloperskie #kiciochpyta
#mieszkaniedeweloperskie #kiciochpyta
źródło: image
Pobierz

OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was lepiej, nie popełniajcie tego samego błędu co ja i nie wierzcie w to, że kobiety są dobre i was będą kochać za to kim jesteście bo to bajka sprzedawana przez ludzi którzy zawsze mieli wysstarczająco dużo i nie doświadczyli ciemnej strony rzeczywistośći.
Czy ty patrzyłeś na to kim są te kobiety i jakie są, a nie na to ile zarabiają i jak żyją?
W sumie to miałbym dla ciebie koleżankę ona też w to wierzy i ma 33 lata.
Ja patrzyłem zawsze na kobiety i na wszystkich realistycznie i praktycznie i
Dlaczego ktoś miałby ciebie chcieć bo jesteś jaki jesteś skoro ty tego nie robisz? Każdy wybiera według swoich kryteriów.
Nie patrzysz gdzie laska pracuje, ale patrzysz czy
@MarekKucharz: aha, czyli nie ma szczupłych brzydkich xD jak na 35latka to masz dość ograniczone pojmowanie świata
Łatwo to można odbić - szukam faceta z dobrą, dochodową pracą bo to oznacza, że jest ambitny i zaradny.
Jeśli zarabia poniżej 15k na miesiąc to nie dba o swoje życie, nie zadba odpowiednio o rodzinę, ewentualne dzieci będą mieć ciężki start.
@MarekKucharz: Czy ja wiem? Z moich obserwacji wynika, że nie ma większego znaczenia czy mieszkasz z rodzicami, jaką masz pracę (o ile w ogóle ją masz) lub jak bardzo jesteś nudny, z-----y itp. jeśli masz wystarczająco dobrą mordę.
nawet ona go nie będzie chcieć, przecież ona też zasługuje na ponadprzeciętnego