Wpis z mikrobloga

@zenon1002 googlnij sobie. W Polsce chociażby Wirtualna Polska, zza granicy airbnb, oraz bodajże Wix (na 100% mają apkę mobilną w React-Native czyli ta sama licencja). Listy dostępne w internecie pokazują new york timesa, ubiera i inne.
@xDrope: @ZewPiwnicy: uber, airbnb to wciąż jednak startupy. Podajcie mi przykład korporacji zatrudniających tak minimum 50 tys pracowników. Ze swojej strony mogę napisać, że znam z własnego doświadczenia 4 przykłady korporacji zatrudniających po 100 tys pracowników w których reacta przy tworzeniu aplikacji wewnętrznych można używać tylko w przypadku jeżeli są to małe, poboczne projekty nie przewidziane do wykorzystania przez więcej niż 500 pracowników (przy skali całej firmy to drobiazgi). Podobnie
@DannyMurillo: Co mam rozwinąć? To jakie firmy i w jakim stopniu wykorzystują Reacta?

Wszędzie słyszę tylko o zakazach

@zenon1002: No trudno, żebyś słyszał o korzystaniu z Reacta, bo nikt notki prasowej nie będzie o tym pisał. ;)

Podajcie mi przykład korporacji zatrudniających tak minimum 50 tys

@zenon1002: Po pierwsze - próg z czapy. 10 tys to już nie duże korpo? Po drugie - nie wiem ile zatrudnia Google, ale