Aktywne Wpisy

rales +1876
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 8 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna

nomundo +1
#nieruchomosci
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę

http://dev.wpzlecenia.pl/2017/09/gutenberg-bedzie-pozniej-a-wordpress-com-przepisze-od-nowa-panel-administracyjny-wszystko-przez-patenty/
#webdev #javascript
@danek_szy: Weź rozwiń jak możesz.
@zenon1002: No trudno, żebyś słyszał o korzystaniu z Reacta, bo nikt notki prasowej nie będzie o tym pisał. ;)
@zenon1002: Po pierwsze - próg z czapy. 10 tys to już nie duże korpo? Po drugie - nie wiem ile zatrudnia Google, ale
@danek_szy: O to chodziło w sumie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wszystko okej.