Aktywne Wpisy

123_ +216

Zelu06 +7
Odpaliłem RE: Village, chwilę pograłem i już mi się podoba.
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
źródło: temp_file9019780210857025206
Pobierz

Wesele jest za tydzien a ja sie zastanawiam czy w ogole isc do takich fałszywych ludzi na impreze, moze jednak odwołam, cos sciemnie ze sie pochorowalam czy cos innego, nie wiem. Nie będę mogła patrzec jak kolejna zdzira przysiega swojemu przyszlemu mezowi wiernosc przed Bogiem, mimo ze 2tyg wczesniej zachowywala sie jakby nikogo nie miała.
Co myslicie? Isc na to wesele czy nie?
#truestory #coolstory #wesele #logikarozowychpaskow
_________________________________________________________________________________
#opowiescimango - chcesz byc na bieżąco? OBSERWUJ :-)
źródło: comment_plQQrHKCQdmwCDfQ6WUth5EmLVJXpcFb.jpg
PobierzIsc na wesele w takich okolicznosciach?
Dzień bez atencji to dzień stracony.
Nie ma wpływu bo ta koleżanka zdzira nie wie jak ją nazywasz i co o niej myślisz. Nie mówię, że zachowała się super... ale ty obrażając ją wcale lepsza nie jesteś. Tu ją mieszasz z błotem a na weselu uśmieszki i gratulacje... gardzę.
@Hachiko: no wlasnie nie chce isc na to wesele xD oczywiscie powiedzialam jej, co mysle o takim zachowaniu i powiedzialam cyt. "zachowalas sie jak zdzira" ale tylko wzruszyla ramionami i powiedziala, ze zyje sie tylko raz. takze to nie jest do konca tak, ze siedzialam cicho
źródło: comment_GmKJtd4LosQgvWMRvt3nXmqQR0aP3jCJ.jpg
Pobierz