Aktywne Wpisy

Zapraszam do PIRAMIDY SEBCELA TORUSA.
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
źródło: PIRAMIDA_SEBCELA
Pobierz
Miguelos +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wesele jest za tydzien a ja sie zastanawiam czy w ogole isc do takich fałszywych ludzi na impreze, moze jednak odwołam, cos sciemnie ze sie pochorowalam czy cos innego, nie wiem. Nie będę mogła patrzec jak kolejna zdzira przysiega swojemu przyszlemu mezowi wiernosc przed Bogiem, mimo ze 2tyg wczesniej zachowywala sie jakby nikogo nie miała.
Co myslicie? Isc na to wesele czy nie?
#truestory #coolstory #wesele #logikarozowychpaskow
_________________________________________________________________________________
#opowiescimango - chcesz byc na bieżąco? OBSERWUJ :-)
źródło: comment_plQQrHKCQdmwCDfQ6WUth5EmLVJXpcFb.jpg
PobierzIsc na wesele w takich okolicznosciach?
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_kvTQjq0earC8SVknwnpp2LQy5A5040hZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
I żeby nie było - nienawidzę p------------a, nigdy w życiu nikogo nie podkablowałem. Ale zdrada to już inna para trampków i takowej nie znoszę. Po prostu szkoda byłoby mi chłopaka/dziewczyny, po co ma się wpieprzać w coś takiego skoro nawet się nie zaczęło a już jest gnój? Nie jestem zazdrośnikiem, nie miałbym nic przeciwko, gdyby moja dziewczyna z kimś tańczyła.
Jedynie ta sytuacja z przyszłymi mężatkami, które całowały się z innymi kolesiami jest dziwna. Najwidoczniej słabe kobiety, ale nie można osądzać człowieka po takim jednorazowym i może niewinnym
@valse: no nie wiem, moze dlatego ze same sie tym chwalily jak dzwonilysmy nastepnego dnia spytac gdzie sa? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@valse: aha czyli dla Ciebie to jest ok, ze ktos kto zyje z kims w zwiazku ktory opiera
@Pafnucek: ale ja nigdzie nie napisalam, ze to normalna rzecz ( ͡° ʖ̯ ͡°)