Wpis z mikrobloga

ehh ja to chyba jakas staroswiecka jestem. Bylam w ostatni weekend w Krakowie na panienskim u dobrej kolezanki (pierwsza tego typu impreza na ktorej bylam), no ale ze ja mieszkam w Lublinie a ona w Krakowie to zaprosila mnie + kilka swoich kolezanek z krakowa ktorych w ogole nie znalam. Niektore z nich były już zaobrączkowane, co jest wazne. Impreza ogólnie udana, posiedziałyśmy chwilę w domu, jakieś zabawy typowe na wieczorach panieńskich a pozniej poszlysmy do klubu i co tam sie działo to przerosło moje pojęcie. Nie wiem czy to #lublin taki zacofany czy #krakow "nowoczesny" ale dosłownie każda z tych dziewczyn wliczając w to panne młodą, nie miały żadnych oporów żeby się świetnie bawić z obcymi facetami, gdzie przez zabawę nie mam na myśli tylko tańca ale również obmacywanie się i całowanie. W ogóle dwie koleżanki (w tym jedną mezatke) "straciłyśmy", bo jak sie pozniej okazalo, poszly z jakimis randomami do ich domow. Ja p------e, jeszcze ta niemezatke jestem w stanie JAKOS zrozumiec czy usprawiedliwic, ale zeby kobieta ktora obiecywala wiernosc mezowi robila takie rzeczy? Moje zdanie o niej zmienilo sie o 180 stopni, mimo ze wydawala sie naprawde fajna. Ja chwile potanczylam ale przez wiekszosc wieczoru siedzialam przy barze i sączyłam drinka, obserwując co tu się odjaniepawla.
Wesele jest za tydzien a ja sie zastanawiam czy w ogole isc do takich fałszywych ludzi na impreze, moze jednak odwołam, cos sciemnie ze sie pochorowalam czy cos innego, nie wiem. Nie będę mogła patrzec jak kolejna zdzira przysiega swojemu przyszlemu mezowi wiernosc przed Bogiem, mimo ze 2tyg wczesniej zachowywala sie jakby nikogo nie miała.
Co myslicie? Isc na to wesele czy nie?
#truestory #coolstory #wesele #logikarozowychpaskow

_________________________________________________________________________________
#opowiescimango - chcesz byc na bieżąco? OBSERWUJ :-)
MangoZjem - ehh ja to chyba jakas staroswiecka jestem. Bylam w ostatni weekend w Krak...

źródło: comment_plQQrHKCQdmwCDfQ6WUth5EmLVJXpcFb.jpg

Pobierz

Isc na wesele w takich okolicznosciach?

• Tak 46.9% (1270)
  • Nie 53.1% (1438)

Oddanych głosów: 2708

• 147
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MangoZjem: A ja bym uprzejmie doniósł młodemu co się o----------o.
I żeby nie było - nienawidzę p------------a, nigdy w życiu nikogo nie podkablowałem. Ale zdrada to już inna para trampków i takowej nie znoszę. Po prostu szkoda byłoby mi chłopaka/dziewczyny, po co ma się wpieprzać w coś takiego skoro nawet się nie zaczęło a już jest gnój? Nie jestem zazdrośnikiem, nie miałbym nic przeciwko, gdyby moja dziewczyna z kimś tańczyła.
  • Odpowiedz
@MangoZjem: Czekaj, czekaj bo nie ogarnęłam. Panna młoda też się z kimś całowała/seksiła? Btw, na wielu imprezach w krk byłam i nigdy takich cudów nie widziałam, tzn. nikt z mojego otoczenia tak nie wywijał. Każdemu by było wstyd przy znajomych raczej ()
  • Odpowiedz
@MangoZjem: Cool story bro. Skąd ty wiesz, że ktoś z kimś tam gdzieś poszedł i co robił? Wpis mi wygląda na zwykłą chęć poplotkowania sobie. Dowodów przemawiających za tym, że mężatka była niewierna nie masz, bo jak mówisz, Ty zostałaś na imprezie.
Jedynie ta sytuacja z przyszłymi mężatkami, które całowały się z innymi kolesiami jest dziwna. Najwidoczniej słabe kobiety, ale nie można osądzać człowieka po takim jednorazowym i może niewinnym
  • Odpowiedz
Skąd ty wiesz, że ktoś z kimś tam gdzieś poszedł i co robił?

@valse: no nie wiem, moze dlatego ze same sie tym chwalily jak dzwonilysmy nastepnego dnia spytac gdzie sa? ( ͡º ͜ʖ͡º)

nie można osądzać człowieka po takim jednorazowym i może niewinnym wyskoku.

@valse: aha czyli dla Ciebie to jest ok, ze ktos kto zyje z kims w zwiazku ktory opiera
  • Odpowiedz
@MangoZjem: skandaliczne zachowanie! skandaliczne! Ale z kolei wieczór kawalerski ze striptizerkami i innymi panienkami to już normalna rzecz, bo przecież hehe kolega traci wolność
  • Odpowiedz
Ale z kolei wieczór kawalerski ze striptizerkami i innymi panienkami to już normalna rzecz, bo przecież hehe kolega traci wolność

@Pafnucek: ale ja nigdzie nie napisalam, ze to normalna rzecz ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz