Aktywne Wpisy

Ksemidesdelos +57
W Ugandzie odkryto ponad 31 milionów ton rudy złota, w której znajduje się około 320 tysięcy ton czystego, rafinowanego złota. Szacunkowa wartość tego skarbu to aż 12 bilionów dolarów.
To odkrycie może całkowicie odmienić przyszłość gospodarczą kraju i umieścić Ugandę wśród największych graczy na światowym rynku złota. Jeśli zostanie mądrze wykorzystane, może przynieść ogromne inwestycje, tysiące miejsc pracy i dynamiczny rozwój infrastruktury.
Eksperci jednak ostrzegają - tak ogromne bogactwo wymaga przejrzystego zarządzania
To odkrycie może całkowicie odmienić przyszłość gospodarczą kraju i umieścić Ugandę wśród największych graczy na światowym rynku złota. Jeśli zostanie mądrze wykorzystane, może przynieść ogromne inwestycje, tysiące miejsc pracy i dynamiczny rozwój infrastruktury.
Eksperci jednak ostrzegają - tak ogromne bogactwo wymaga przejrzystego zarządzania
źródło: uganda
Pobierz
Chicoxxx66 +161
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wesele jest za tydzien a ja sie zastanawiam czy w ogole isc do takich fałszywych ludzi na impreze, moze jednak odwołam, cos sciemnie ze sie pochorowalam czy cos innego, nie wiem. Nie będę mogła patrzec jak kolejna zdzira przysiega swojemu przyszlemu mezowi wiernosc przed Bogiem, mimo ze 2tyg wczesniej zachowywala sie jakby nikogo nie miała.
Co myslicie? Isc na to wesele czy nie?
#truestory #coolstory #wesele #logikarozowychpaskow
_________________________________________________________________________________
#opowiescimango - chcesz byc na bieżąco? OBSERWUJ :-)
źródło: comment_plQQrHKCQdmwCDfQ6WUth5EmLVJXpcFb.jpg
PobierzIsc na wesele w takich okolicznosciach?
Jak możesz wyrażać to, co o tym myślisz, skoro widziałaś niektóre z tych osób pierwszy raz w życiu? Jak dalej tak zamierzasz przyczepiać ludziom etykietki, to nie mamy o czym rozmawiać. Moim zdaniem cała konstrukcja Twojego posta jest pretensjonalna. Zakończenie jest najbardziej pretensjonalne i kojarzy mi się z jakimś negatywnym nastawieniem do ludzi.
Jak mówiłam, podjęcie decyzji o rozstaniu wtedy, gdy się widzi, iż partner nas nie słucha, jest