Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +591
bibi__ +263
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Wesele jest za tydzien a ja sie zastanawiam czy w ogole isc do takich fałszywych ludzi na impreze, moze jednak odwołam, cos sciemnie ze sie pochorowalam czy cos innego, nie wiem. Nie będę mogła patrzec jak kolejna zdzira przysiega swojemu przyszlemu mezowi wiernosc przed Bogiem, mimo ze 2tyg wczesniej zachowywala sie jakby nikogo nie miała.
Co myslicie? Isc na to wesele czy nie?
#truestory #coolstory #wesele #logikarozowychpaskow
_________________________________________________________________________________
#opowiescimango - chcesz byc na bieżąco? OBSERWUJ :-)
Isc na wesele w takich okolicznosciach?
Gdzie ja powiedziałam, że to jest ok? Na pewno nie można powiedzieć po takim jednorazowym wybryku, że ktoś jest fałszywy. I tylko tyle chciałam powiedzieć. O jakich Ty w ogóle "fałszywych ludziach" mówisz w swoim poście?
Moim zdaniem generalizujesz. Niepotrzebnie
Ty jesteś tylko obserwatorem zewnętrznym. Nie wiesz co się dzieje w takich związkach. Ja np. poznawałam kobiety po 30, które zdradzały mężów, bo ich wybrankowie okazywali się być próżni
@valse: o ludziach ktorzy sa falszywi wzgledem swoich partnerow. bo chyba mi nie powiesz, ze sa uczciwi.
Jak możesz wyrażać to, co o tym myślisz, skoro widziałaś niektóre z tych osób pierwszy raz w życiu? Jak dalej tak zamierzasz przyczepiać ludziom etykietki, to nie mamy o czym rozmawiać. Moim zdaniem cała konstrukcja Twojego posta jest pretensjonalna. Zakończenie jest najbardziej pretensjonalne i kojarzy mi się z jakimś negatywnym nastawieniem do ludzi.
Jak mówiłam, podjęcie decyzji o rozstaniu wtedy, gdy się widzi, iż partner nas nie słucha, jest
@valse: to, ze tak sie spoleczenstwo zachowuje, nie znaczy ze jest spolecznie akceptowalne.