Aktywne Wpisy

Imperator_Wladek +1175
XDDDDDDDDDDDDD
#tvpis
#tvpis
Viado +127
ja ide na wybory i glosuje na konfederacje, mam juz dosc popisu i wszystkie inne partie oprocz to tylko biadolenie o prawach kobiet. skrobaniu chlip chlip biedne ucisnione polskie kobiety, rzygac sie chce. do tego rozdawnictwo dla ukraincow i sprowadzanie kogo sie tylko da, dramat.
#konfederacja #bekazlewactwa #wybory #bekazpo #bekazpisu #polityka
#konfederacja #bekazlewactwa #wybory #bekazpo #bekazpisu #polityka

https://youtu.be/CHFUI1tyC8k?t=32s
#motocykle
edit: chociaż teraz jak patrzę na slow-motion, to nie wiem co on tą kierownicą odpierdzielił :D zamiast przeciwskrętu to skręcał...
To co później widać na nagraniu (to zamykanie gazu) to efekt uślizgu koła, reakcja obronna. Zauważ, że on zamyka gaz już przed zakrętem. W motocyklu to nie jest niestety tak, że jak się złożysz i przestaniesz cokolwiek robić to motocykl pojedzie jak po nitce.
@KasparowGaming: uuuugh, ja sam należę do gatunku grammarnazi, a tutaj taki byk ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@wtchr: dlaczego za bardzo dociążony przód miałby ujeżdżać? ja bym raczej szedł w kierunku tego co mówi @Gixaar - trzeci punkt podparcia. Plus tak jak piszesz za mało gazu, przez to za mały prześwit (i stąd 3 punkt podparcia) ale też za duży przechył przy za małej prędkości i po prostu
Tak jak piszą - pewnie 3 punkt. Z zakręcie zamiast się zrzucić do środka i wychylić ciałem - to on jeszcze przytulił kolano do baku tuż przed glebą.
ułamek sekundy przez upadkiem przejeżdza przez łączenie asfaltu
dramatyczna pozycja w połączeniu z tym że mogła mu kierownica zawibrować jak przez to jechał panic at the disco i leży.
spięty był i lewą reką ją szarpnął
[edit] - chyba :P