Aktywne Wpisy

Marcinnx +62
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz
Tyrande +3
#fotelbiurowy
wkurzona jestem. Kupiłam sobie niecały rok temu fotel "gamingowy". Na początku było git, ale obecnie krzesło kuchenne jest wygodniejsze od tego gówna.
Spędzam tam dużo czasu, ale jest to użytkowanie normalne. Nie przekraczam granicy wagi maksymalnej nawet w 50% (niby do 150kg). Natomiast na siedzisku już jest odbity kształt mojego dupska. Serio. Idzie zobaczyć gdzie leżały pośladki, gdzie nogi i widać w którym miejscu był pieróg. D--a czuje plastik
wkurzona jestem. Kupiłam sobie niecały rok temu fotel "gamingowy". Na początku było git, ale obecnie krzesło kuchenne jest wygodniejsze od tego gówna.
Spędzam tam dużo czasu, ale jest to użytkowanie normalne. Nie przekraczam granicy wagi maksymalnej nawet w 50% (niby do 150kg). Natomiast na siedzisku już jest odbity kształt mojego dupska. Serio. Idzie zobaczyć gdzie leżały pośladki, gdzie nogi i widać w którym miejscu był pieróg. D--a czuje plastik

https://youtu.be/CHFUI1tyC8k?t=32s
#motocykle
edit: chociaż teraz jak patrzę na slow-motion, to nie wiem co on tą kierownicą odpierdzielił :D zamiast przeciwskrętu to skręcał...
To co później widać na nagraniu (to zamykanie gazu) to efekt uślizgu koła, reakcja obronna. Zauważ, że on zamyka gaz już przed zakrętem. W motocyklu to nie jest niestety tak, że jak się złożysz i przestaniesz cokolwiek robić to motocykl pojedzie jak po nitce.
@KasparowGaming: uuuugh, ja sam należę do gatunku grammarnazi, a tutaj taki byk ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@wtchr: dlaczego za bardzo dociążony przód miałby ujeżdżać? ja bym raczej szedł w kierunku tego co mówi @Gixaar - trzeci punkt podparcia. Plus tak jak piszesz za mało gazu, przez to za mały prześwit (i stąd 3 punkt podparcia) ale też za duży przechył przy za małej prędkości i
Tak jak piszą - pewnie 3 punkt. Z zakręcie zamiast się zrzucić do środka i wychylić ciałem - to on jeszcze przytulił kolano do baku tuż przed glebą.
źródło: comment_CHRzMxyzbj9rUVv6S3x1ciuN6jbMsVgU.jpg
Pobierzułamek sekundy przez upadkiem przejeżdza przez łączenie asfaltu
dramatyczna pozycja w połączeniu z tym że mogła mu kierownica zawibrować jak przez to jechał panic at the disco i