Aktywne Wpisy

Bunch +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

#zalesie #boldupy #pracbaza
@11mac11:
źródło: comment_wjiWbuuRr7m4961Vh34Imjaz3J6eAlXk.gif
Pobierz@Kiwicat: może jej coś pod protezę weszło, reklam nie oglądasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mielismy u siebie takiego kolezke, ktoremu z ryja walilo od samego rana (nie chodzilo o higiene, musial miec cos z zoladkiem/zebami). Kolezanka za plecami caly czas psikala perfumami a mnie od takich zapachow z dwoch frontow bolala glowa. Sprawa niezreczna bo ziomek spoko, ale to byla sprawa managera
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Współczuję. ( ͡° ʖ̯ ͡°)